A zselés műkörmöm 20 perc után is ragad ez normális?
lakklemosó, de ne vattával töröld, mert az beleragad, hanem szálmentes törlővel. Ha nem volt a csomagban, akkor (tudom, hülyén hangzik :) ) tisztasági betéttel, az nem szálazik :) és a tetejére a fedőfényt, annak elvileg már nem szabad ragadnia.
Amúgy nem mindig éget, nekem van, hogy egyáltalán nem, van hogy csak 1-2 ujjamon, de van, hogy rettenetesen, mindegyik ujjamon (ált. ha nagyon fáradt vagyok).
Ha van kérdés, írj csak :)
Az nem jó, ha 20 percig az UV lámpa alatt tartod az ujjad, a bőrödet UV fény éri, és a köröm tartósságát is rontja, annyi ideig kell bent hagyni ami rá van írva. Vannak ragacsosan maradó zselék ezeket fixáljuk és vannak olyanok, amik keményre kötnek, pl. fényzselék. A fixálást nem lakklemosóval szoktuk csinálni, lehet azzal is, de ez is ronthat a körmön. Fixáló:
Szálmentes törlő:
A törlőlap azért is jó, mert nem vesz fel annyi folyadékot, így sokáig elegendő lesz a fixáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!