Tényleg igénytelenség, ha én inkább kvarcóra párti vagyok?
6
Igen mert az órában nem csak a külsőség a fontos hanem az is hogy mi van benne. Ettől persze nem kell lenézni semmit hiszen a kvarcóra is a maga nemében bámulatos technológia volt a maga idejében. Meg kvarcból is vannak olyan szerkezetek hogy tényleg bámulatos, hogy ilyen kicsiben ennyi mindent megoldottak de onnantól hogy elektromos a dolog kicsit elveszik a varázsa. Nekem egy kvarc soha nem lesz olyan mint egy mechanikus ami a mechanikus gépek csúcsa, több száz év fejlesztése/tapasztalata van ott a csuklódon, és ebből is olyan dolgokat kihoznak, hogy elképesztő. Amúgy vannak filléres óraforgatók ma már és semmit nem kell rázogatnod. Persze ha nem érdekel az egész akkor vegyed a futtatott réztokos ragasztott mutatós divatórákat. Azzal is kifejezel valamit. Az óra pedig az önkifejezés eszköze.
Nekem automata van mert nekem az tetszik, de szerintem minden "igazi óra" ami mutatja az időt, és a tulajdonosa elégedett vele. Van aki az automatát szereti, van aki a kvarcot, van aki az okosórát, van aki a telefonján nézi az időt. Ennek semmi köze az igényességhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!