Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg igénytelenség, ha én...

Tényleg igénytelenség, ha én inkább kvarcóra párti vagyok?

Figyelt kérdés
Van automata és kvarcórám is, és inkább az utóbbit preferálom. Jóval kényelmesebb a hétköznapokban, mint a mondjuk éppen megállt automatát beállítani, felrázni. Szeretem az órákat, de a műszaki, mechanikai hátterük egyáltalán nem érdekel, csak mint kiegészítők tekintek rájuk.

tegnap 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy igénytelen, cserébe normális az értékrended és kifejlődött az öntudatod. Légy rá büszke és viseld azt, amit szeretsz. Személy szerint imádom, ha valaki tudja, hogy kicsoda és mit szeret, nem pedig birka módjára megy a nyáj után üresfejű tucatembernek ....
tegnap 13:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
tegnap 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Már miért lenne igénytelenség?
tegnap 13:50
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem az
tegnap 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért lenne igénytelenség? Én még órát se hordok, mert nem szeretem. Inkább karláncokat hordok.
tegnap 14:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Sokan lenézik órás körökben mondván, hogy az automata az igazi óra.
tegnap 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

6

Igen mert az órában nem csak a külsőség a fontos hanem az is hogy mi van benne. Ettől persze nem kell lenézni semmit hiszen a kvarcóra is a maga nemében bámulatos technológia volt a maga idejében. Meg kvarcból is vannak olyan szerkezetek hogy tényleg bámulatos, hogy ilyen kicsiben ennyi mindent megoldottak de onnantól hogy elektromos a dolog kicsit elveszik a varázsa. Nekem egy kvarc soha nem lesz olyan mint egy mechanikus ami a mechanikus gépek csúcsa, több száz év fejlesztése/tapasztalata van ott a csuklódon, és ebből is olyan dolgokat kihoznak, hogy elképesztő. Amúgy vannak filléres óraforgatók ma már és semmit nem kell rázogatnod. Persze ha nem érdekel az egész akkor vegyed a futtatott réztokos ragasztott mutatós divatórákat. Azzal is kifejezel valamit. Az óra pedig az önkifejezés eszköze.

ma 08:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem automata van mert nekem az tetszik, de szerintem minden "igazi óra" ami mutatja az időt, és a tulajdonosa elégedett vele. Van aki az automatát szereti, van aki a kvarcot, van aki az okosórát, van aki a telefonján nézi az időt. Ennek semmi köze az igényességhez.

ma 09:27
 9/11 anonim ***** válasza:

8

Hogyne lenne.

ma 11:37
 10/11 A kérdező kommentje:
7: na, azért a divatóra az tényleg túlzás!😄 Van egy kvarc Tissot-m (abból mondjuk nem is vennék automatát). Éppen a fent említett tulajdonoságot szeretem benne, hogy csak kiveszem a dobozából és mehetek is.
ma 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!