átlagos testalkat, kicsit lehet izmos is, de ne nagyon.
Fekete hosszabb, ilyen szétállós haj :)
és gyönyörű smaragdzöld szemek. Cuki fekete szemöldökkel persze ;)
ja és szakáll meg ilyenek neeee!
2008. dec. 12. 04:25
2/34 anonim válasza:
Én személy szerint a magas pasikra bukom. Imádom azokat is, akiknek szép hosszú a haja, de a rövid haj sem rossz dolog. Ja, én kedvelem a borostát. :P Szerintem így nem lehet megfogalmazni, hisz hiába van egy ideálom, lehet, hogy annak gyökeres ellentétébe esek bele. 17/L
2008. dec. 12. 07:41
3/34 anonim válasza:
Nekem a természetes pasik jönnek be. Legyen szőrös a mellkasa, enyhén borostás az arca, kisfiúsan kócos a haja és imádom, ha van egy kis pocakja. A túl tökéletes pasik taszítanak.
2008. dec. 12. 08:35
4/34 anonim válasza:
Röviden: ROBERT DE NIRO!!!! Mindig is gyöngyörű volt, és öregen is az maradt :)))))))))))
2008. dec. 12. 08:42
5/34 anonim válasza:
Derékig érő haj , zöld szem. Karakán arc mély hang. Úgy általában igényes legyen a külsejére, rossz, hiányos fogsor kizáró ok. Nagyjából ennyi, de ez nem jelenti azt, hogy csak ilyen pasijaim voltak, és azt sem, hogy az ilyen külsejű pasival biztos összejönnék.
2008. dec. 12. 09:10
6/34 anonim válasza:
sötétbarna haj, nagy barna "boci" szemek, legyen vékony (de ne nyegleo), ne legyen olyan kigyúrt
A haja legyen hmmm olyasmi Johnny Bravo-é, de nem annyira nagy :) máshogy nem tudom leírni :) az arca néha lehet egy kicsit borostás
Ja és öltözködjön divatosan, ne hordjon túl sok ékszert, azért hordhat 1-2-t, de ne vigye túlzásba :)
Ja, és legyen jó illata
hát nekem nagyjából ennyi :D :D
2008. dec. 12. 09:36
7/34 anonim válasza:
Nekem az átlagos férfias pasik jönnek be. Borosda, szőrös mellkas, lábak (ki nem állhatom a kis nőies pasikat akik mindenhol gyantáztatnak) rövid zselés haj... általában sötét haj kék vagy barna szem. És legyen vékonyabb testalkatú. Én sem szeretem a tökéletes moddel külsejű pasikat, és azokat akik túl igényesek (pl csak márkás cucc vagy gyantázott szemöldök stb.)
21 éves csajszi
2008. dec. 12. 12:42
8/34 anonim válasza:
Nekem a párom az ideálom:)Magas,masszív testalkat(nem kövér,nem sovány de nem izom pacsirata ,hanem természetesen széles mellkas,váll,izmost strap lábak,kicsi pici)Lapckáig érő barna haj,nagy barna szemek,mosolygós ajkak.Ápolt,igényes,nem metroszex:)
Jó humor,sok mosoly,édes tekintet és sok szeretet
20/L
2008. dec. 12. 13:12
9/34 anonim válasza:
Nekem is a barna haj és barna szem az ideáll... A hatdik hozzászólóval egyetértek nagyon,bár a vékony vékony testalkat egy kicsit túlzás én inkább átlagosnak mondanám;)
2008. dec. 12. 14:31
10/34 anonim válasza:
Magas sportos alkat sötét haj barna szem kreol bőr,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!