Ilyen ocsmány testtel semmi esélyem a nők nagy részénél?
2021. aug. 11. 19:13
1/18 anonim válasza:
Szánalmas, pozitív visszaigazolásért kuncsorgós hiszti. Nálam valóban nem lenne esélyed, én a vékonyabb, tónusosabb pasikat szeretem, de objektíve teljesen jó a tested és szerintem tudod is.
2/18 anonim válasza:
Szerintem meg ez tök átlagos. Se vékony, se zsíros nem vagy! Olyan meg nincs, hogy nem bírsz izmosodni, valamit rosszul csinálsz.
3/18 A kérdező kommentje:
Hát ezaz hogy úgy nézek ki mint aki életében nem edzett egy percet sem. Pedig rendben van az étkezés is, nagyon nem így kéne kinéznem ennyi edzés után.
2021. aug. 11. 19:22
7/18 anonim válasza:
"Ilyen ocsmány testtel"
Nem lehet, hogy neked nem vékony és zsíros tested van, hanem testképzavarod?
9/18 anonim válasza:
Ha nő lennél, már mindenki picházna, hogy te is tudod, hogy nézel ki.
Nem a tested, ami kizáró, hanem a dicséretért kuncsorgás.
10/18 A kérdező kommentje:
Elég zsíros vagyok a testmagasság/testsúly arányhoz képest, 76 kilósan közel 190cm magasság mellett nem kellene ennyi zsírnak rajtam lenni.
2021. aug. 11. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!