Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott fiúk nagy részének sosem lesz barátnője?
Attól függ mennyire zárkózott, mert ha a nőktől várod a kezdeményezést az felejtős.
20/L
"25 év alatt akkor is összejön néhány női részről érkező kezdeményezés, ha valaki tényleg nem csinál semmit, csak simán eljár emberek közé"
Persze, összejön, de kivétel nélkül taszító nők részéről, az meg mit ér?
A férfinak kell kezdeményeznie ha szeretne valamit, ennyit én is megtanultam már
De lesz/lehet. Nekem is lett anno, a csaj kezdeményezett, mivel neki tetszettem meg.
Van ilyen is. Szerintem semmi ciki, kivetni való nincs abban, ha a nő is kezdeményez a neki megtetsző férfiaknál.
És félreértés ne essék, nem azért ő kezdeményezett, mert én mondjuk nem mertem volna, hanem azért mert én nem is ismertem őt, soha nem láttam, vagy legalábbis nem emlékeztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!