Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú zárkózott akkor szinte semmi esélye nincs hogy barátnője legyen?
Én elég zárkózott vagyok, nagyon sok élethelyzetben hátrány ez, ismerkedéskor meg a legrosszabb tulajdonság ez. Iskolás koromban nem volt senki, mostmár pár éve dolgozom de továbbra sem volt, és lehetsőegem sem.
Kevés lány van akit el tudnék fogadni kapcsolatban, ez még nehezíti a dolgot. Sokan szinte bárkivel összejönnek csak legyen valakijük, de én nem ilyet nem csinálnék.
Próbálj bulikban ismerkedni lányokkal, igyál egy kis alkoholt(ne sokat!), az oldja a zárkózottságot. Jobban felszínre jön a belső éned, ez első találkozáskor sokat számít, határozottabb tudsz lenni. Másodjára meg utána talán oldottabb leszel már, mert nem első találkozó lenne.
Nekem lányként anno ez volt a taktikám, én is ezzel küzdöttem :D Tudom, nem a legjobb,de ad egy kis löketet.
Plusz, ami szerintem biztos: Határozott, nagyszájú lányt keress, aki ki tudja hozni belőled,hogy ne legyél annyira zárkózott. Nekem is a párom teljesen az ellentétem, és nagyon jól kijövünk, kompenzáljuk egymást, sokat segített a személyiségfejlődésemben is, sokkal bátrabb vagyok,mióta vele vagyok.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!