Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csendesebb, zárkózottabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendesebb, zárkózottabb fiú azért nem kell a legtöbb lánynak mert úgy gondolják hogy neki még úgy sem volt barátnője és nem akarnak elsők lenni?

Figyelt kérdés

Még gondolom a legtöbb lánynak az egy pozitív dolog ha egy fiúnak voltak már barátnői.

Jól gondolom?

Én ilyen vagyok és nem volt még barátnőm. Emiatt kérdezem.

2020. márc. 6. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Ti, hasonló cipőben olyan szépen tudjátok kerülgetitek a lényeget, csak hogy ne kelljen a személyiségbeli problémáitokon dolgoznotok!

Nem egy állapot (nem volt még barátnője) miatt nem vagy vonzó valaki szemében, hanem mert nem érződik rajtad az önbizalom, határozottság, vagányság, ami iránt a nők vonzódnak! Persze mielött mentegetőzni kezdenél: tapasztalat nélkül nem kell, hogy végtelen arcod legyen, de nem is csak a lúzer véglet, meg a hatalmas egoista véglet létezik, sőt azon belül is széles a skála. Szükséges merészséggel próbálkozni. Lehet elbuksz pár lánynál, de addig is tapasztalatot szerzel. A félelemre, ebből adódó bénázásra senki sem kíváncsi igazán, maximum elfogadják ha ezt kompenzálja a vonzó oldalad.

2020. márc. 6. 09:56
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Aki zárkózott, az nekik unalmas. Nem számít, hogy a partiarc csávója esetleg félrekúr, szarba sem nézi, a lényeg, hogy izgalmas legyen. Nekem sincs 5 éve senkim, mert ezek a szempontok uralkodnak, hiába vagyok jószívű, senkit nem érdekel. Más az értékrend, amiben jobb is, ha nem veszek részt. A mai szelfivilágban a kirakat a lényeg.

(Az úgysem, ebben a kontextusban egybeírandó szó.)

28/F

2020. márc. 6. 09:57
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
1-es, veled is egyetértek, de én nem a mamlasz halmazban vagyok, egyszerűen kerülök minden társaságot, szereplést, középpontot, attól függetlenül, hogy rohadt határozott és markáns jellemem van.
2020. márc. 6. 10:00
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem a zárkózottságod miatt meg a tapasztalatlanságod miatt nem vagy vonzó, hanem a "bocs, hogy élek" felfogásod miatt. Az én párom is zárkózottabb és csendesebb, de valahogy sosem volt problémája azzal, hogy barátnőt találjon.
2020. márc. 6. 10:03
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

"önbizalom, határozottság, vagányság, ami iránt a nők vonzódnak!"

Ez nálam szokott menni, addig amíg belenezek a tükörbe. Nem fogjátok fel, hogy bizonyos külsővel nem lehet arcoskodni? Ja de azok nem is számítanak, hát igen, ők a luzerek. Itt csak a külső dönt és én ezt első sorból tapasztalom, néztem már ki sokféleképpen, ha épp rendben voltam akkor megkeseredett szar vagyok, hogy nem játszom a fejem, ha nem akkor meg egy bohóc hogy ennek ellenére is (nem mondják, de valszeg ezt gondolják).

Szerinted egy 170 centis, vézna, feminin arcú gyerek (nem ilyen vagyok) hogy arcoskodjon alfa állatok között? Nem fogjátok fel, hogy itt hierarchia van? és előlehet adni, hogy neked akkora önbizalmad van, mint egy két szinttel feletted lévőnek, csak mindenki hülyének fog nézni jobb esetben, rosszabb esetben meg kapsz a pofádra, itt azért nem úgy mennek a dolgok mint a másik nemnél.

De a nőknél ugyanez van, egy csúnya lány, akinek van intelligenciája, nem fog hercegnoskodni, nem lesz olyan bájos, aranyos, életvidám kisugarzasa legtöbb esetben, mint egy szép, kecses lánynak, mert arra van szocializalodva, hogy ő ezt nem teheti meg, nem érdemli meg.

2020. márc. 6. 10:11
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
5-ös: én pont a háttérben megbújó nőket veszem észre, a kirakati plázaszereplőkön átnézek, mint a pumi kutyám sz_rán. :)
2020. márc. 6. 10:13
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
6-os jó nekem is az a gyengém aki a háttérben megbujik, szerény lány, de mégis szép, nőies blabla, de azért valljuk be ez ritka, meg az ilyen lányoknak aktuálisan van valami problémája, nem állandóan. Eleve zárt, introvertalt lány nem jön be nekem és ők általában nem is igazán szépek, KB. a férfi megfelelőjük, ez az introvertaltsag is csak a külsőről szól nagyrészt, meg a hormonális rendszerről, életerős, jól kinezo, ezáltal jó szociális képességekkel és önbizalommal rendelkező ember extro lesz nagy valoszinuseggel.
2020. márc. 6. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Istenem! Ezt a végtelen picsogàst! Miért csinàljàtok ezt?? Egyszerűen gyomorforgató!

A szépség relatív! Miért kell magatokat ennyire leírni?? Belenézel a tükörbe és addig tart az önbizalmad? Akkor nézd kevesebbet a tükröt és koncentrálj arra, amitől különleges vagy! Fogadd el magad! És szeresd! Senkihez nem kell méregetni magad, mert mindenki más! Azokkal akiknek 100%-ban a külsőségek szàmítanak nem kell foglalkozni, az ő bajuk. Mindenki tökéletesnek mutatja magát a közösségi oldalakon... De honnan tudod, hogy a gyönyörű izomzatú, gazdag csàvónak milyen gondjai vannak, amiért éppen nyomorultnak érzi magát! Mindenki küzd valamivel, tökéletes élet nincsen!

Ha valaki visszahúzódó, nem harsány jellem, azzal nincs gond. Ha még nem volt csajod, azzal sincs,mindenkinek van egy első. Vannak lányok, akik pont az ilyen típusú pasikat szeretik! De a jellemedben mindig a pozitív oldaladra koncentrálj, azt erősítsd! A hiányosságot, ha tudod kijavítod, ha nem, elfogadod!! Senkinek nem fogsz kelleni, amíg úgy gondolod, H te magaddal se allnàl össze!!!

2020. márc. 6. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

3., feltételezve, hogy a 2. kommentet is te írtad: Aki valamiért szántszándékkal kivonul minden társaságból, ott sejthető, hogy vannak szociális problémái az illetőnek. Érthető, ha sokaknak nem vonzó.

Az sem megnyerő, ha ezzel együtt iszonyat markáns és határozott az ember, mert amúgy ha tényleg el tudná adni a épkézláb gondolatait nem kellene nélkülöznie minden társaságot. Pl. alapból homogenizáló negatív ítélettel ütsz fel "Nekik"-el. Ahol megint félre megy az elemzés. A zárkózottság önmagában nem feltétlenül unszimpatikus dolog, és szintén vannak fokai. Van akinek vonzó, vagy kezelhető semleges tulajdonság a zárkózottság, mások nem tudnak, vagy nem akarnak mit kezdeni vele. De, sok egyéb "lúzer", vagy nagyobb szociális alulfejlettséget tükröző tulajdonságot viszont olyan szépen betakargat néha ezzel a kifejezéssel, ahelyett hogy ezekkel az egyéb gyengeségekkel foglalkoznának... Inkább tovább kellene boncolgatni, hogy mi van MÉG ott. Ha tényleg fejlődni akarnak ezek az emberek, nem csak sajnáltatni magukat!

Te is vágysz nőre, még reménykedsz, hogy valakivel jók lesztek egymásnak, azért is kommentelsz ide és bizonygatod magad, de azért azt megengeded magadnak, hogy addig is általánosítvan annyiban leírj mindenkit, hogy "a zárkózottság unalmas nekik". Szerintem ez érthetően kelt ellenérzetet.

Te lehet, kellemes tulajdonságokkal írod le magad, közben felsőbbrendűsködő, én mindent jobban tudok magatartást tanúsítasz. Az elképzelésiedről nem tudsz meggyőzni érdemben sok embert, és ez haragot vált ki benned, aztán nem érted, hogy ilyen kisugárzással miért nem vonzódnak hozzád.

Mondhatod, hogy nem, te nem ilyen vagy, de tudod, más dolog, hogy te mit hiszel magadról, és hogy mit tudsz kifejezni, másban milyen benyomást keltesz.

2020. márc. 6. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:
77%

"A szépség relatív! Miért kell magatokat ennyire leírni?? Belenézel a tükörbe és addig tart az önbizalmad? Akkor nézd kevesebbet a tükröt és koncentrálj arra, amitől különleges vagy! Fogadd el magad!"

A szépség addig relatív amíg makk egészséges vagy megfelelő fizikummal, egészségtől kicsattano pofikaval, tekintettel. No de ez Magyarország, itt nem épp ez a jellemző. A tükör meg igenis számít, amikor belenezel és azt mondod te vagy a világ legjobb ferfija, vagy azt hogy ronda vagy mint a szar, nem mindegy, kurvraa nem mindegy, nem mindegy hogy mindig van egy kósza tekintet iranyodban, vagy keresve a szemkontaktust sem néz rád a kutya sem, marhára nem mindegy. A másik a külső behatarol, egyszerűen nem viselkedhetsz úgy ami nem illik hozzád.

2020. márc. 6. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!