Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-21 év közötti csendesebb, zárkózottabb lányokat hol lehet megismerni?
"de állandóan csak nagyhangú,bulizós lányokkal futottam össze."
Ilyenek vannak szinte már mindenütt ebben a korosztályban aki nem ilyen alaptermészetű lány az megjátssza magát mintha ilyen lenne, mert meg akar felelni a barátnőinek osztálytársainak. Aki csendesebb zárkózottabb és szebb is mint ezek a tucatlányok azt kiközösítik piszkálják.
Hát ahogy az 5-ös mondja, az otthon csendjében tényleg :D De egyébként a 7-esnek is nagyon igaza van. A könyvesbolt jó ötlet. Esetleg színház? Meg mondjuk cukrászda vagy bármilyen kávézó, bár ott nyilván nem könnyű leszűrni távolról, hogy milyen fajta egy lány. Vagy egyetemen könyvtár/tanulószoba, csak ott meg nem jó ötlet zavarni a másikat:D
Őszintén szólva amúgy, én is ilyen vagyok, de ettől függetlenül én is járok mindenhova ahová mások is mennek (nyilván nem disco, de mozi, meki, pláza, néha-néha koncert, télen jégkorizni) csak nem olyan gyakran, mint mások meg nem nagy társaságban, hanem pl. egy barátnőmmel. Szóval lehet jobban kell figyelned a környezetedben :D
Jelen:) Picit zárkózott de ha ugy látom hogy megbízhatok egy adott emberben akkor meg tudok nyílni neki (habár picit nehezen) :))
Csendesség lássuk csak:) igazából szeretek beszélni (néha talán túl sokat is), de előnyömre is válik mivel könnyen ismerkedem:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!