Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendesebb, zárkózottabb fiú azért nem kell a legtöbb lánynak mert úgy gondolják hogy neki még úgy sem volt barátnője és nem akarnak elsők lenni?
Figyelt kérdés
Még gondolom a legtöbb lánynak az egy pozitív dolog ha egy fiúnak voltak már barátnői.
Jól gondolom?
Én ilyen vagyok és nem volt még barátnőm. Emiatt kérdezem.
2020. márc. 6. 09:48
11/11 anonim válasza:
Nem amiatt, hanem mert sokszor az ilyen fiúk kettőt sem szólnak, nem fogják meg a személyiségükkel a lányt, mert ugye így, hogy nem ismeri még őket a másik fél, nehezen nyílnak meg. Pedig lehet aztán totál szórakoztató ember az illető. Van ilyen ismerősöm, amíg meg nem ismertem jobban, azt hittem unalmas meg nincs humora, aztan kiderult hogy pont az ellenkezője igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!