Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek nagy részének vajon hiányoznak a régi idők?
Mikor még nem voltak okostelefonok ,FB meg társai . Hanem ismerkedtek az utcán tereken , rendezvényeken, vagy csak én vagyok maradi ?
33f
Te vagy maradi, rugalmatlan. A Fb egy lehetőség arra hogy ott is ismerkedj, aztán személyesen folytatódjon.
Az internet segítségével sokkal több emberhez eljutsz és több a lehetőséged is.
Nem ismerkedtünk mi sehol.
Átlagos lány volta, kis súlyfelesleggel, soha nem jött oda hozzám senki, hogy ismerkedne velem.
Én azért nem találom annyira szépnek.
Ismerkedni leginkább szórakozóhelyeken tudtunk (akkoriban legalább az még volt minden sarkon. Jelenleg kb 2 hely üzemel).
Vagy aki nem járt el sehová, annak maradt az ujsághirdetés, ahol még kép sem volt feltéve, aztán mehetett vakrandira. Mivel anno 90-es évek elején telefon sem volt minden háznál még vezetékes sem, kissé körülményes volt felvenni az illetővel a kapcsolatot. Az emberek valamivel normálisabbak voltak. A lehetőségek rosszabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!