Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek nem hiányoznak a régi disco zenék?
Figyelt kérdés
Régen a discoban Náksi, dj Szatmári feat jucus, Cascada, Peat junior, Scooter, Royal gigolos, Basshunter, Basslovers united, Groove house, Jan wayne, Dred és társaik szóltak...
Most meg bemegy az ember a discoba és megy tek tek tek meg a kalapálás, fúrás. Ezekre a számokra sem táncolni, sem csajozni, sem jól érezni nem lehet magunkat.
2013. jan. 6. 00:56
1/17 anonim válasza:
Nem. A diszkó eltűnhetne ahogy van.
2/17 A kérdező kommentje:
A mai diszkók eltűnhetnének így igaz...
2013. jan. 6. 00:59
3/17 anonim válasza:
Azok jó zenék voltal:) a tuca-tuca zenét én is rühellem..
4/17 anonim válasza:
hát én még az Abba, boney m, Amada Lear, Quenn és hasonló együttesek zenéjére táncoltam.. Na ezek voltak az igazi disco zenék
7/17 anonim válasza:
Jajj,de örülök,hogy ez már csak a nóta tv-n megy,de ott is ritkán...
8/17 anonim válasza:
Műfaj
ABBA:
Pop
Europop/Disco
Amanda Lear:
Műfajok Pop, Disco, Rock, Euro disco, Dance, Jazz, Dance-Pop (disco királynőnek is nevezték)
Queen:
oké a queen rock zenekar, de disco-ba nagyon hatásos a zenéjük..
9/17 anonim válasza:
Nem, nekem a régi rock zenék hiányoznak, de azok piszkosul. Najó, meg egy pict az "old school" punk, amiken még apámat verték a rendőrök.
10/17 anonim válasza:
kihagytam a BoneyM együttest.
Műfaja: Pop, Disco,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!