Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen, a volt barátnőm? Hiányoznak a régi szép idők.
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja szakítottam a volt barátnőmmel,de ebben az exem segítségét kértem,mert nem mertem neki,megmondani,hogy vége.:S A lány azt mondta,oké semmi jel nem utal,arra,hogy megharagudott volna rám.. De mióta szakítottunk,nagyon megváltozott,mindig elkerül az utcám,ráírok msn-en visszaír egy óra múlva,facebook-on ha közzéteszek az adatlapján valamit pl.egy zenét,kitörli,nem is reagál rá,mint régen..Ha bajban vagyok,leszar,felém se nézz már.. Tök semleges velem.:S Ez nekem fáj,mert régen ő volt a legjobb lány barátom,mikor meg "beleszerettünk egymásba" akkor ő volt a barátnőm,de egyben a legjobb barátom is,jó volt vele.. Csak a távolság miatt nem tudtunk olyan sűrűn találkozni,ahogy mi szerettük volna.Ezért szakítottam vele,igaz az exemet kértem meg,hogy segítsen :S Mit tehetnék,hogy minden a régi legyen??2011. máj. 2. 21:10
1/8 A kérdező kommentje:
*Kihagytam,hogy az exemmel,összejöttem miután segített nekem,hogy szakítsak vele.
2011. máj. 2. 21:13
2/8 anonim válasza:
Első gondolatom te egy Papirp.cs vagy.
Gonodlkozz már.
1. Te szakítasz vele.
2. Az exed közreműködésével.
3. Aztán összejössz az exeddel.
Na mégis szerinted miért nem kiváncsi rád?
3/8 A kérdező kommentje:
Jogos.. De bocsánatot kértem,és megkérdeztem,hogy haragszik-e rám ezért?Azt mondta nem.. :S
2011. máj. 2. 21:23
4/8 anonim válasza:
Te mekkora egy gyökér vagy, és most enyhén fejeztem ki magam. Már hogy ne lenne neki baj? El se tudod képzelni, hogy valójában mennyire bántja a dolog, és hogy valószínúleg vérig van sértve. Fordított esetben hogy éreznéd magad?
Szerinted milyen érzés neki, hogy nem kell neked, kidobod, nem szereted, neked az exed kell?
Fel kell dolgozni a szakítást, azt hogy nem kell neked + az exed jobb lánynak találod. Ennél nem is lehetne megalázóbb.
Ne haragudj, de nagyon nagy marha vagy.
5/8 anonim válasza:
Már bocsi, de ha egyszer vége van köztetek, akkor mit akarsz? Arra nem gondoltál, hogy neki fáj ez az egész és el akar felejteni? Hagyd békén a fenébe... és igazuk van az előző hozzászólóknak: ez szemétség volt, amit tettél, hogy összejöttél az exeddel...lehet hogy azt mondja hogy nem haragszik. Az csak egy dolog...haragudhat utálhat és csalódhatott is benned. Ne várd, hogy ti majd puszipajtások lesztek...
6/8 anonim válasza:
Remélem h ez fake... ha nem akkor meg ritka nagy g.ci vagy.
7/8 anonim válasza:
te olyan szinten érzéketlen tuskó vagy, hogy az hihetetlen. komolyan, ilyet én még nem láttam. szerintem ugorj fejest a betonba, meg sem érzed.
8/8 anonim válasza:
Kidobtad. Összejöttél az exével ergo megaláztad és vérig sértetted. Ő megpróbál nem haraggal elválni csak szépen csendben lelépni és elfelejteni egy ilyen tuskót örökre ..erre te meg irogatsz neki, keresed stb. Hagyd békén szerencsétlent.. rohadtul megbánthattad csak ő még így sem volt olyan paraszt, hogy megbántson téged ezért nem mondott semmit. Amúgy valószínű, hogy a háta közepére se kíván....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!