Nem zavar benneteket, fiatal lányok hogy lóg a melletek?
Vagy genetika végett vagy pedig életmód vagy fogyás végett.....
Ez ellen lehet valamit tenni műtét nélkül?
Mennyi egy mellplasztika egyébként?
Nem nagy probléma igaz de azért szerintem nagyon önbizalom romboló...
Mit gondoltok?
Előre köszönöm a válaszokat!
L/22
Esetleg próbáltátok a hideg zuhanyt?
De az is csak átmeneti megoldás...... Vagy a folyadékbevitel is befolyásolja?
Mert saját tapasztalatom szerint folyamatosan változik, de ez biztos hogy az életmódom miatt lehet.....
nekem genetika, engem eléggé zavar, ezért sosem vagyok melltartó nélkül
a párom nem zavarja, de én nem szeretem, annyira hordanék melltartó nélküli felsőket, de hát nem szép látvány vagyok bennük
Mit jelent az,hogy "lóg a mell"? Alapvetően akinek van melle,az természetesen még fiataloknak sem áll úgy,mint azok a kosárlabda szerű mű mellek. Azt is megkockáztatom,hogy sok nőnek nem is lóg komolyabban a melle aki azt hiszi magáról,csak ugye természetes melleket nem igazán mutogatnak sehol.
Egyébként ha lóg is,nem lehet vele mit kezdeni műtét nélkül. Ezt el kell fogadni.
"annyira hordanék melltartó nélküli felsőket, de hát nem szép látvány vagyok bennük"
Egyszer utánanéztem, azt írták, hogy műtét után mindig kell melltartót hordani. Nem arról beszélek, amit közvetlen műtét után, hanem hátralévő életemben. Tehát konkrétan azért varratnám fel, hogy szex közben álljon. Azért meg kockáztatni egy műtétet...
Engem is zavar, régebben nagyon sokat sírtam miatta.
Nekem is lóg a pöcölőm, mégsem csinálok belőle gondot.
2!
Szerinted az a “normális” férfi akivel mindent eltudsz fogadtatni?
F.44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!