Őszülő fiatal srácok, harmincas, negyvenes éveik elején őszülő férfiak! Benneteket megérintett többször már a kísértés, hogy befestessétek a hajatokat?
Figyelt kérdés
Volt, aki engedett is ennek a kísértésnek? Van, aki még tépelődik, gondolkodik rajta? Van, aki nem meri bevállalni a festést?2018. máj. 2. 05:22
1/9 anonim válasza:
Bocsi, hogy Nőként válaszolok, de meg ne tedd! Borzalmas, amikor egy férfi festi a haját, nekik valahogy nagyon feltűnő és természetellenesen hat a festett haj. Nincs semmi gond az ősz hajszálakkal, pláne egy férfinél! Még akkor is, ha 30-as vagy, inkább legyél őszes, mint röhejes!Szerintem.
30N
2/9 A kérdező kommentje:
2018. máj. 4. 01:42
3/9 anonim válasza:
Én befestettem, fantasztikus lett. Pont, mint az eredeti hajszínem. Az első válaszolóra ne hallgass, valószínűleg egy elhízott feminista rövid vöröshajú férfigyűlölő.
4/9 anonim válasza:
A videón a pasas 15 évet fiatalodott. Nagyon jó lett.
Egy természetes színnel semmi gond.
Az a gáz ha feketére festik be mert az mindig rikitoan természetellenes.
5/9 anonim válasza:
nem néztem meg a videót, de szerintem fesd csak be, ha úgy jobban tetszik. engem nem zavarna, ha a barátom befestené.
6/9 anonim válasza:
Már erősen gondolkodok rajta, mert egyre több ősz hajszálam van, bár ez már nem annyira természetellenes így 43 évesen.
7/9 anonim válasza:
20-as éveimet taposom és már megkopaszodtam... bárcsak ősz hajam lenne
8/9 anonim válasza:
Én inkább letoltam az egészet, simára borotválom hetente kétszer, aztán teszek rá magasról, hogy mi a helyzet az őszüléssel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!