Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, benneteket mi motivál?
Figyelt kérdés
Egyben kellemes szombati estét kivánok nektek! 🙏2019. febr. 16. 22:38
2/11 A kérdező kommentje:
Úgy mindenben..
2019. febr. 16. 22:42
3/11 anonim válasza:
Az hogy sikeres legyek.
És akik nem hisznek bennem: megmutassam, hogy hiba volt.
És segíteni mindenkin, aki megérdemli.
4/11 anonim válasza:
Engem már kb semmi
De ha vmi igen, akkor az, mikor egy nekem fontos ember törődik velem, meg érzem hogy szeret, legyen az haver, szerelmem, barát, bármi
5/11 anonim válasza:
A volt pasim. Szépen kidolgozom magam és meglátja mit veszített.
6/11 anonim válasza:
Engem az, hogy megvalósítsam magamnak a jövőt, amit megálmodtam: hogy legyen külföldön egy jól fizető munkám, amit szeretek, és a keresetemből bejárhassam a világot (ideális esetben egy partnerrel).
7/11 Tanácstalan Lány válasza:
Engem a minden napos edzés motivál és hogy tudok még fejlődni😇
9/11 anonim válasza:
#5: Ha ez egy komoly motiváló tényező számodra, akkor szerintem a volt pasid is rövidesen rájön, hogy nem hogy nem vesztett veled semmit, de élete legjobb döntése volt, hogy otthagyott.
10/11 anonim válasza:
Az, hogy egyszer majd úgyis lesz jobb, mint most. Hogy ha hagyom elanyátlanodni magam, semmi sem fog megoldódni. És, hogy ha csak punnyadok és tonnaszám tömöm magamba a csokit amellett, hogy dagadt leszek még az egyetemre sem fognak felvenni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!