A mai lányok/nők miért vannak ennyire elhízva?
Figyelt kérdés
Ezt nem rosszindulatból kérdezem meg tisztelem is a lányokat de pláne most nyáron szinte minden 4-ik lány elvan hízva vagy van rajta felesleg. Meg egy csomó ilyen nagyobb darab lányokat látok sovány fiúkkal. Nem fordítva kéne lenni ezeknek? Meg edzőterembe is alig járnak a nők sportolni ami nagyon nem jó. Ha egy férfitól elvárják hogy legyünk izmosak meg sportosak akkor a lányok is adhatnának egy kicsit magukra.2021. júl. 8. 19:55
41/49 anonim válasza:
34-es, sokat elmond rólad az, hogy wikipédián informálódsz és azt tekinted hiteles forrásnak :D
Nem, nem radioaktív a banán, ez egy tény. De az is, hogy buta vagy, mint a tok8
42/49 anonim válasza:
41, megnyugodhatsz, a banán radioaktív, ahogy te is, és minden ember is.
43/49 anonim válasza:
És, mi van akkor? Ez nem veszélyes az emberre nézve. Viszont a tv-ben, rádióban állandóan folyó hírek sokkal veszélyesebbek!
44/49 anonim válasza:
Nem, nem radioaktív az ember. Kimutatható mértékben biztos nem, egyéb mértékben meg annyira káros, mint egy lepkefing az arcodba. Ilyen az, mikor a h.lye okoskodik kedves 42-es, buta vagy
45/49 anonim válasza:
Nem veszélyes, csak sok elfogyasztása után egy alkalommal. 10 milliót kéne enni belőle, hogy a sugárzástól valaki ott haljon meg.
46/49 anonim válasza:
44, de, radioaktív az ember, de veled nem vitatkozok, segghülye vagy hozzá.:)
47/49 anonim válasza:
Biológus alapvégzettségem van, és élelmiszerbiztonsági mérnök vagyok, igen, biztos én vagyok a s.gghulye hozzá, mukor a nébih radiológián is dolgoztam :D nyilván. Ostoba ember vagy :)
48/49 anonim válasza:
Dehogy dolgoztál te, nincs semmid, kamu vagy.
49/49 anonim válasza:
Offoljatok meg jobban a kerdest. Idiotak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!