A testnevelő tanárok miért vannak elhízva?
Láttad őket órán egyszer is sportolni? Jön, megy, fújja a sípot. Mitől lenne vékony?
45 felett meg mindkét nemnél lassul az anyagcsere.
A legtöbb tornatanár fiatal korában sportolt, aktívan élt, ezért is lett tornatanár. Utána viszont lassul az anyagcsere is, ideje sem mindig úgy van mozogni az embernek, elkezdenek jönni a kilók.
Ráadásul ha a kajából nem vesz vissza, ugyanúgy eszik, mint amikor napi két edzést is megcsinált, akkor az meg fog rajta látszani.
A sportoló extra energiát fogyaszt. Ezért többet eszik. Ha abba hagyja a mozgást azon a szinten, a gyomra nem fog csak úgy fél év alatt össze szűkülni. És könnyen elhízik.
Mivel addig nem kellett figyelni a kajára, ezért nem gondolata végig, mit jelent a mozgás hiány. Ráadásul jön otthon a családi gondok és felelősségek, ezek elveszik az energiát és időt az egészséges életmódtól
Én így szedtem fel egy év alatt 40 kilót - sosem hitte, ilyet lehet!
Aztán 4 hónap alatt 35 kg-t le is adtam belőle. Azóta tartom a súlyt kisebb odafigyeléssel. De az csúnya volt! Akkora hasam volt, mint egy hármas ikres 8 hónapos kismamának! Kétszer! :) a kosárlabdára rakott kézi labda nem látszott tőle, ha hányat feküdtem :)
Juj! Nem is vettem észre, csak amikor már fájt a lábam ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!