Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A testnevelő tanárok miért...

A testnevelő tanárok miért vannak elhízva?

Figyelt kérdés
Tudom, tisztelet a kivételnek... A fiatal, pályakezdő tesitanárokra ez még nem is annyira jellemző, de az idősebbek között egy csomó elhízott tesitanár van. Mikor középiskolás voltam, a 8 tesitanárból 3 volt sportos alkatú, a maradék 45-60 közötti mind el volt hízva, a férfiaknak nagy hasuk volt. Ez miért van? Ez olyan, mintha egy matektanár nem értene az egyenletekhez. Mintha egy magyartanár nem tudna olvasni... Milyen magyarázat van erre? Hogy hízhatnak el pont ők?

2020. jún. 15. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Körülbelül azért, amiért a fogyókúrára figyelmedet felhívó orvos is. A felgyorsult világban fizikai és biológiai lehetetlenség megfelelni annak a feltételrendszernek, mely szerint a munkáltatód igényei szerint helyt állsz a munkádban, rendet tartasz a családi, ill. magánéletedben, - jó szerető és házastárs, szerető vagy egy személyben, és emellett rendszeresen, sokszor, keveset és minőségit egyél, igyál, - persze nem kapkodva.
2020. jún. 15. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Foltozó vargának lyukas a cipője...
2020. jún. 15. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Jó a kérdés:):

Talán mert a rossz nebulók miatt elkezdtek "egészségesen" enni-inni-dohányozni, mert a stresszt valahogyan le akarták vezetni.

2020. jún. 15. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Én ahova jártam , általános -és középiskolában is, csak jó, sportos alkatú tesitanárok voltak. Általánosban volt 4 tesitanár; középsuliban 3. Mindegyik sportos volt. És ebből aszondja, 4 volt 40 fölött. Kettő pedig 50 fölött is ebből a 4 -ből.
2020. jún. 21. 23:40
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

nagyon viccesek a válaszok, és ragyogóan bemutatják, miért is van annyi dagadt ember az országban: a kifogások gyártása, mellébeszélés, mások hibáztatása (gyerekek miatt cigizik és hízik el, lol) az nagyon megy.

azért van annyi kövér tornatanár, mert lusták, igénytelenek, és gyanítom, hogy halvány fogalmuk sincs a táplálkozásról, a többi csak rizsa.

kb. 70-80%ban táplálkozás kérdése a kinézet, és csak 20-30ban mozgásé, hogy az ember hogyan néz ki.

2020. júl. 17. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, nem titok, itt Siófokon nem ezt tapasztaltam, pedig volt pár tesi tanárom. Talán egy kivétellel, de ő is csak azért, mert GYES-en volt.
2021. máj. 18. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!