Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A férfi testnevelő tanárok...

A férfi testnevelő tanárok miért ilyen köcsögök?

Figyelt kérdés

Nem engedik, hogy ne tesizzünk, amikor éppen megvan a bajunk. Nem azt mondom, hogy egy teljes hetet nem akarok tesizni, csak 2-3 órát nem akarok tesizni, mert a 4. napon már kevesebb a vérzés.

Nekem az a problémám, hogy folyton azon kattog az agyam, hogy nehogy átázzak.

Jó, tudom, ha majd dolgozni fogok, akkor sem lehetek otthol csak azért, mert megvan a mensim. De a munkahelyen szerintem nem fogok kötelet mászni, vagy fejen állni, vagy bukfencezni.

Nem mellesleg nekem a második napon olyan rosszul vagyok, hogy hányingerem van, néha el is szédülök.

2019. szept. 29. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem kérsz könnyített tesit?
2019. szept. 29. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem hiszti. Vannak, akiket meg sem visel, mások meg gyengék, szédelegnek vagy épp erősen görcsölnek. A tesi tanároknak, emlékszem nálunk is az volt a kedvenc válasza erre, hogy "ez nem betegség". Nők és férfiak egyaránt hangoztatták, mondván, hogy a sportolónők is versenyeznek meg edzenek akkor is, ha megvan épp.

Sajnos a legtöbb tesitanár nem ismeri fel, hogy valakit igenis megvisel. Amúgy valamelyik országban keleten, talán Japánban a nők kivehetnek szabadságot minden hónapban emiatt :D Nekem jól jönne, első két nap nagyon durva görcseim szoktak lenni.

2019. szept. 29. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Bemész az órára, majd ha rosszul leszel, akkor szólsz, hogy rosszul vagy. Akkor leültetnek a padra.

A férfiak bizonyára nem tudják, hogy ilyenkor nagyon tud fájni a nők hasa és lába. A nők pedig azt, hogy heti öt tornaórától az ember még nem lesz olyan edzett, mint egy profi sportoló; illetve azzal sem törődnek, hogy amely sportolónak fájdalmas a menstruációja, az kénytelen feladni a pályafutását. Neki pedig szelektálatlan népességgel kell dolgoznia.

2019. szept. 29. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Szólj anyudnak és a következő szülői alkalmával próbálja meg felhozni a témát. Vagy ha addig nem akarsz várni kérdd meg, hogy menjen be beszélni az ofővel, ő biztos megérti.
2019. szept. 30. 06:55
 5/8 anonim ***** válasza:
98%
Nem kéne általánosítani. Nekem pont a nő volt köcsög és a férfi engedte meg a könnyített tesit.
2019. szept. 30. 18:36
 6/8 anonim válasza:
95%

Kérj könnyített tesit

Nekünk ilyenkor meg engedi a tesi tanár hogy pl.ne kelljen futnunk

Tosztaba van ezekkel a dolgokkal

Tok rendes(legalabbis velunk)

2019. nov. 1. 23:09
 7/8 anonim válasza:
100%
Nekünk nagyon megértő a tesi tanárunk és ha megvan mindig megengedi hogy ne tesizzunk vagy könnyített tesizzunk nem is szigorú nála jobb tanár nem is kell! 😊
2019. dec. 22. 21:57
 8/8 anonim válasza:
87%
7 es vagyok eddig én se tudtam róla hogy van de oda mentem szólni neki hogy ha nem muszaly nem szeretnék tesizni mert fáj a hasam anyyit kérdezett hogy lányos? Én még válaszoltam neki hogy az és utána mondta hogy ha nagyon szarul vagyok akkor üljek le nyugodtan de ha úgy érzem hogy tudok tesizni akkor öltözék át és ami nem esik jól azt ne csináljam és kész.
2019. dec. 24. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!