Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A mai lányok/nők miért vannak...

A mai lányok/nők miért vannak ennyire elhízva?

Figyelt kérdés
Ezt nem rosszindulatból kérdezem meg tisztelem is a lányokat de pláne most nyáron szinte minden 4-ik lány elvan hízva vagy van rajta felesleg. Meg egy csomó ilyen nagyobb darab lányokat látok sovány fiúkkal. Nem fordítva kéne lenni ezeknek? Meg edzőterembe is alig járnak a nők sportolni ami nagyon nem jó. Ha egy férfitól elvárják hogy legyünk izmosak meg sportosak akkor a lányok is adhatnának egy kicsit magukra.
2021. júl. 8. 19:55
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
60%
Mert mind egészségesen étkezik.
2021. júl. 8. 20:19
 12/49 anonim ***** válasza:
96%

"Meg egy csomó ilyen nagyobb darab lányokat látok sovány fiúkkal. Nem fordítva kéne lenni ezeknek?"

Nem, a lányoknak több zsírra van szükségük, az normális alapvetően, ha a fiú vékonyabb/izmosabb. A női testzsírszázalék 21-ig még az egészséges alatt van, a férfinál annál kezdődik az egészségtelen túlsúly.

2021. júl. 8. 20:23
 13/49 anonim ***** válasza:
95%
sokat ettem kicsiként, szerettem a hasam, a szüleim sem vonták meg sajnos, később, olyan negyedikes korom körül elkezdtem fogyózni, le is ment pár kiló, akkor csak magam miatt csináltam, nem piszkált senki, és nem volt rajtam nyomás, kaptunk egy osztálytársat, és az első naptól kezdve nagyon elkezdett csúfolni, büdös disznózni stb.., ez nem tett jót a diétám közepén, úgy éreztem semmi nem látszik, hiába küzdök, plusz rosszul is esett nagyon, szégyelltem magam, és bánatomban ettem, de nem akarom erre fogni, mert az én döntésem volt, hogy az evésbe menekülök
2021. júl. 8. 20:23
 14/49 anonim válasza:
62%

Saját tapasztalat / látom másokon / mondták mások / a kalóriaszámlálás is alátámasztja, hogy elsősorban nem a mozgás számít, hanem igenis kevesebbet kellene enni. Főleg kevesebb kalóriát.

Az emberek rengeteg szénhidrátot esznek és nagyon kevés zöldséget, gyümölcsöt. Szerintem a tésztát teljesen el lehetne hagyni, kenyér rozskenyér, de részben azt is elhagyni, ebédnél olykor zöldségköret krumpli vagy rizs helyett. A mennyiséget is csökkenteni kellene. Kávét, teát cukormentesen vagy xillittel, eritrittel (bár a teát mindennemű ízesítés elrontja).

Viszont a home office és a távoktatás egészségügyi szempontból nagyon sokat segített nekem.

Volt időm aludni, sőt, sokszor akár 8 órákat. A kb 6 helyett.

Volt időm sportolni. Otthon: stepper, labda, súlyzók, rég tanult gyógytesis gyakorlatok, kb. 5 fok felett futás kaputól kapuig, néha bicajos kör, még ritkábban túra. Ha be kellett volna járni az irodába és az egyetemre is, akkor mindennemű mozgás felejtős. Tervben van a futópad is, de jelenleg még áruhitelre is nehezen engedhetem meg magamnak, főleg egy normálisat, de meglátjuk.

Volt lehetőségem egészségesebb ételeket enni a főétkezések között (többször keveset evőként). Például kiugrottam a konyhába és összedobtam zabkását banánnal és holland kakaóporral. Ha mégis kellett bele cukor, akkor eritrit, de zömében nem kellett. Most átálltam a kókusztejre is. Ugyanez hogy néz ki az irodában? Automatás ingyen forrócsoki (őszintén szólva ma is ittam kettőt is), csokiautomata, kajáldában somlói galuska. Home officeban berendeltem a T.sco Online Bevásárlásban kesudiót, korpovit kekszet és valami gyümölcsöt és amikor megéheztem, volt az is. Irodában erről vagy előre gondoskodik az ember vagy csokiautomata, kajáldás somlói galuska.

2021. júl. 8. 20:26
 15/49 anonim válasza:
48%

Akik el vannak hízva azok nem a vírus miatt xD Azok azért mert lusta tehetetlenen és síráson kívül semmit nem tesznek a testükért... Van pár barinő aki oda írja az insta kép alá hogy "gyönyörű hercegnő meg alak" és akkor ennyi

persze vannak betegek is, de most nem azokról beszélek

2021. júl. 8. 20:26
 16/49 anonim ***** válasza:
31%
#14-es, zöldségek és gyümölcsök is tartalmaznak szénhidrátot. Ha ugyan olyan mértékben zabálnák az emberek a gyümölcsöket, zöltségeket (nyilván nem mindegy, hogy brokkoliról vagy rizsről / krumpliról beszélünk) akkor sem változna sajnos sokat a helyzet. Bár egy fokkal biztosan jobb lenne a rostok miatt, mint most.
2021. júl. 8. 20:29
 17/49 anonim ***** válasza:
80%

"Nem fordítva kéne lenni ezeknek?"

Kérlek magyarázd el hogy miért nem probléma életviteli és párkapcsolati szempontból a háj a férfiakon.

"Ha egy férfitól elvárják hogy legyünk izmosak meg sportosak akkor a lányok is adhatnának egy kicsit magukra."

Még jó, hogy statisztikailag több kövér férfi van, mint nő.🙄

Foglalkozzál magaddal. Nem tudom mi értelme van a pasiknak naponta kiírni valami ostoba kérdést a nőkről,pláne hogy a siralmuk témája inkább jellemző rájuk, mint a nőkre.

Legyen már életed. Az utcára nem azért megyünk, hogy másokat megbámuljunk, és vadidegenek nem azért léteznek, hogy neked tetszenek. Ezt óvodás korodban megtanították neked.

2021. júl. 8. 20:45
 18/49 anonim ***** válasza:
44%

A többiek nagyon jókat írtak, én még annyival egészíteném ki, hogy eligénytelenedtek, tehát nincs igényük arra, hogy vékonyak legyenek. Sajnos egyeseknek még reális önképük sincs. Narancsbőrösek, hurkásak, xxxl-es ruhákat hordanak, de egyesek képesek olyan ruhákat is felvenni, ami csak a vékonyabb nőknek áll jól.

Nem szeretik, nem tisztelik önmagukat és saját egészségüket.

Sajnos az egészségtelen mozgásszegény életmód miatt hazánk Európa legelhízottabb országa évek óta, és egyre fiatalabbak az elhízottak.

2021. júl. 8. 20:49
 19/49 anonim válasza:
69%
Nem tudom, ha bemegyek városba szinte nekem az összes csaj tetszik. Én szinte leginkább csak jó csajokat látok. Csinálnám barmelyikkel. Nem veszem észre amit mondasz. Szerintem nem gond ha nem 45 kg os a csaj.
2021. júl. 8. 21:03
 20/49 Metionin ***** válasza:
95%
Én saccper annyit látok, mint régebben. De elhízott férfit és gyereket is. Hajlam + lustaság + egészségtelen étkezés az ok a legtöbb esetben.
2021. júl. 8. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!