A mai lányok/nők miért vannak ennyire elhízva?
Fiúk és fiatal férfik közt is sok az elhízott.
Miért?
Egészségtelen étkezés, műkaják, és kevés mozgás.
Nem tudom, hogy te hova jársz edzeni. Ahova én járok, ott vannak napok, amikor teli van jobbnál jobb nőkkel a terem és komoly odafigyelést igényel, hogy ne kalandozzak el a gyakorlatok közben a formásabbnál formásabb nők miatt.
Amúgy nagyon sok a kövér ember itt Magyarországon (még én is az vagyok, de már nem sokáig!), eddig nem is figyeltem rá fel, de pont ma kezdtem el tudatosabban figyelni ezt és én is azt látom, hogy kb. minden 4-5. ember (nemtől függetlenül) el van hízva.
*Ja és ha pl depressziós, akkor van, aki nem eszik, van pedig aki sokat eszik.
Sok minden stresszelheti az embereket, pl nincs pénz, nem tud jókat enni, szép ruhákban járkálni, ha valaki figyeli a politikát, az sem egy örömtánc sokszor, akkor pl lehet, akinek pl az iskola,hogy hiába próbálkozik,nem tud úgy teljesíteni, ahogy szeretne; akár saját magának akár a szüleinek nem tud megfelelni, meg pl tényleg ez, hogy csúnyának tartja magát, vagy legalábbis mindenki mást sokkal szebbnek saját magánál, lehet, hogy pl éppen meghalt egy szerette, vagy lehet, hogy nem meghalt, csak válságos állapotba került, pl egy baleset által, vagy aggódik érte, mert elvesztette a munkáját, vagy azért aggódik, merthogy majd őtőle fog kölcsönkérni, meg nem is ad pl szivesen, de ha szivesen adna, akkoris miből, lehet, hogy pl már évek óta nem volt nyaralni, pedig nagyon vágyik valahová
gyorskaja, antibébi, lustaság,
Na meg a "pluszszájz" baromság. Látják a sok husi modellt, és lehiszik, hogy ez kell a kanoknak. Pedig nem, mert ez: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!