Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A mai lányok/nők miért vannak...

A mai lányok/nők miért vannak ennyire elhízva?

Figyelt kérdés
Ezt nem rosszindulatból kérdezem meg tisztelem is a lányokat de pláne most nyáron szinte minden 4-ik lány elvan hízva vagy van rajta felesleg. Meg egy csomó ilyen nagyobb darab lányokat látok sovány fiúkkal. Nem fordítva kéne lenni ezeknek? Meg edzőterembe is alig járnak a nők sportolni ami nagyon nem jó. Ha egy férfitól elvárják hogy legyünk izmosak meg sportosak akkor a lányok is adhatnának egy kicsit magukra.
2021. júl. 8. 19:55
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
94%

Fiúk és fiatal férfik közt is sok az elhízott.

Miért?

Egészségtelen étkezés, műkaják, és kevés mozgás.

2021. júl. 8. 19:58
 2/49 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, hogy te hova jársz edzeni. Ahova én járok, ott vannak napok, amikor teli van jobbnál jobb nőkkel a terem és komoly odafigyelést igényel, hogy ne kalandozzak el a gyakorlatok közben a formásabbnál formásabb nők miatt.

Amúgy nagyon sok a kövér ember itt Magyarországon (még én is az vagyok, de már nem sokáig!), eddig nem is figyeltem rá fel, de pont ma kezdtem el tudatosabban figyelni ezt és én is azt látom, hogy kb. minden 4-5. ember (nemtől függetlenül) el van hízva.

2021. júl. 8. 20:00
 3/49 anonim ***** válasza:
77%
Keveset mozognak (meg itt volt a korlátozás is)
2021. júl. 8. 20:04
 4/49 anonim ***** válasza:
61%
Covid miatt 2020 eleje nem biztos, hogy annyit mozdultak ki, mint szoktak, az emberek sokszor a négyfal közé kényszerűltek; és így tehát ezáltal, voltak, akik többet tespedtek szegénykék a gép előtt; de tehát ne aggódj; lehet,hogy ezek nem állandó súlyplusszok; sőt, amúgy a magyar nők még esetleges súlyplusszal is gyönyörűek. :) Úgyhogy ne aggódjál, kérlek; amúgy biztos nem mindenki lett husis, de ha az is, még úgyis szép; de még ők, akik husisak lettek esetleg, ők is le tudnak fogyni. Aki meg már covid előtt is husi volt, azt nem tudom, lehet, hogy pl akkoris voltak lelki problémái, pl lehet, hogy depressziós volt, ami Mo-n nem is feltétlen csoda, mert nem egyszerű itt az élet, annak ellenére, hogy pedig ez egy király hely!!!! Csak sajnos sok minden nem feltétlenül úgy alakult sokmindenkinek, ahogyan szerette volna, és akkor lehet, hogy már alapból is valaki depis lett; meg még nálunk amúgy alapból anno divat volt a tesiórát utálni középiskolában. Sokan törikönyvvel ültek be a tesiórára. Volt, aki csomószor a hátsósorba állt, a felmentettekhez. Amúgy volt, hogy megelégelte a tanár, hogy van, aki rendszeresen nem dolgozik, és akkor azt mondta egyszercsak aznap, hogy aki akkor onnan a hátsósorosok közül leül, és nincs fölmentése, az egyest kap.
2021. júl. 8. 20:05
 5/49 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is ideje lenne már elkezdeni mozogni
2021. júl. 8. 20:05
 6/49 anonim ***** válasza:
63%
*Ja meg szal egyik osztálytársam alapból keveset sétált, mert az általános iskola 5 percre volt tőle, a középiskola meg ahova jártunk , az 2 percre volt tőle, és lehet,hogy ott is a liftet használta; tehát ő azért volt ilyen kövér szegényke. Mondjuk a tesója karcsú volt, de neki szépek voltak az arcvonásai; annak a csajszinak, aki az osztálytársam volt, neki meg csúnya volt az arca, az orrán volt egy göcsört; szóval lehet, hogy emiatt még depis-és önbizalomhiányos is volt, és ezért pl lehet, hogy nem is mászkált el annyit otthonról, mint pl a tesója , aki szép volt.
2021. júl. 8. 20:07
 7/49 anonim ***** válasza:
27%
*4.-és6.vagyok,azt hiszem,kihagytam egy "óta"-szót. :)
2021. júl. 8. 20:08
 8/49 anonim ***** válasza:
93%
Miért jár olyan kevés férfi jógáray amikor attól nem csak izmos lenne, de a dereka sem menne tönkre 35 éves korára és nem kéne helyette is dolgozni?
2021. júl. 8. 20:09
 9/49 anonim ***** válasza:
96%

*Ja és ha pl depressziós, akkor van, aki nem eszik, van pedig aki sokat eszik.

Sok minden stresszelheti az embereket, pl nincs pénz, nem tud jókat enni, szép ruhákban járkálni, ha valaki figyeli a politikát, az sem egy örömtánc sokszor, akkor pl lehet, akinek pl az iskola,hogy hiába próbálkozik,nem tud úgy teljesíteni, ahogy szeretne; akár saját magának akár a szüleinek nem tud megfelelni, meg pl tényleg ez, hogy csúnyának tartja magát, vagy legalábbis mindenki mást sokkal szebbnek saját magánál, lehet, hogy pl éppen meghalt egy szerette, vagy lehet, hogy nem meghalt, csak válságos állapotba került, pl egy baleset által, vagy aggódik érte, mert elvesztette a munkáját, vagy azért aggódik, merthogy majd őtőle fog kölcsönkérni, meg nem is ad pl szivesen, de ha szivesen adna, akkoris miből, lehet, hogy pl már évek óta nem volt nyaralni, pedig nagyon vágyik valahová

2021. júl. 8. 20:12
 10/49 anonim ***** válasza:
34%

gyorskaja, antibébi, lustaság,

Na meg a "pluszszájz" baromság. Látják a sok husi modellt, és lehiszik, hogy ez kell a kanoknak. Pedig nem, mert ez: [link]

2021. júl. 8. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!