Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lépésről lépésre leírnátok a...

Lépésről lépésre leírnátok a borotválást?

Figyelt kérdés

Mit, mennyit hogyan? légyszi leírjátok, hogyan borotváljam le a lábam, vagy a hónaljam?

köszi

13/L

2010. aug. 17. 13:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele. De rászántam magam és jó lett. Engem már annyira idegesített a szőr hogy muszáj volt. Strandra se mertem már elmenni. :D
2010. aug. 17. 17:41
 32/34 anonim ***** válasza:
Az epilátor nem olcsó sajna. De egyszer kell megvenni aztán csak nem romlik el.
2010. aug. 17. 17:42
 33/34 A kérdező kommentje:

szerencsémre elég szőkék a szőreim:D

nem látszik annyira még...

2010. aug. 17. 17:42
 34/34 anonim ***** válasza:

Én szőrtelenítőkrémmel csinálom :) Sokkal jobb mint a borotva. Kb egy hétig kitart, míg a borotva kb 3napig [lábon, hónaljamon gyorsabban nő]

Szóval szerintem ha teheted vegyél szőrtelenítőkrémet, azon minden levan írva, hogy kell.

Borotvával amúgy veszel borotvahabot, rákened a lábadra, és átmész rajta borotvával [de lehet tusfürdővel is]. Mondjuk én csak akkor borotválom, ha nagyon sietek [szal ha 5-10 perc alatt kell alkotnom, mivel a szőrtelenítőkrém elég büdös is, szóval ott jól lekell tusolni utána], de akkor csak simán bevizezem a lábam és kész. Nagyon ritkán vágom meg magam.

13/L [bocs, hogy összevissza írtam :D]

2010. aug. 18. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!