Lépésről lépésre leírnátok a borotválást?
Figyelt kérdés
Mit, mennyit hogyan? légyszi leírjátok, hogyan borotváljam le a lábam, vagy a hónaljam?
köszi
13/L
2010. aug. 17. 13:21
21/34 anonim válasza:
Előző vok. Ja és a szőrtelenítő krém úgyhallottam nem árt a bőrnek. Bár még ezt se próbáltam.
22/34 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy segítetek rajtam:)
2010. aug. 17. 17:14
23/34 anonim válasza:
áááááááá most meg azt olvastam hogy árt a bőrnek. Na akkor most mi az igaz? Gondoltam szólok már. Na eldöntötted már mit csinálsz?
24/34 A kérdező kommentje:
xD
hát még nem tudom...
még azt sem tudom, hogy h mondjam el anyunak?
de szerintem borotvánál maradok...
2010. aug. 17. 17:34
25/34 anonim válasza:
Én annyiot nyafogtam nekei hogy milyen szőrös a lábam meg minden. De télleg nagyon szőrös volt. szóval én mondtam neki hogy csináljunk vele vmit. és sok könyörgés után azt mondta hogy elvisz kozmetikushoz. Nagyon kedves volt a csaj, és azt mondta hogy megért hogy eljöttem mert téleg nagyon gáz volt. sok sikert, majd lesz vmi.
26/34 anonim válasza:
A szépségért szenvedni kell, lehet hogy szenvedni fogsz az epilátortól nekem is rossz volt az elején, de már nevetve használom :)
27/34 anonim válasza:
jajmá gépelni de tok, biztos mert siettem
28/34 A kérdező kommentje:
én mondjuk szégyellem is anyutól:)
nem tudom miért....
pedig sztem csinálna vele valamit...
de nem merem megkérdezni
2010. aug. 17. 17:38
29/34 anonim válasza:
jajmá gépelni se tok, biztos mert siettem
30/34 A kérdező kommentje:
és a másik az, hogy nincs epilátorunk sem...
2010. aug. 17. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!