Lépésről lépésre leírnátok a borotválást?
Figyelt kérdés
Mit, mennyit hogyan? légyszi leírjátok, hogyan borotváljam le a lábam, vagy a hónaljam?
köszi
13/L
2010. aug. 17. 13:21
1/34 anonim válasza:
szerintem ne borotváld a lábad azzal megvághatod magad,inkább vegyél epilátort azzal tartósabb eredményt érsz el és biztonságosabb :)
2/34 A kérdező kommentje:
hát lehet...
és az kb mennyibe kerülhet?
hónalj alatt is lehet használni?
2010. aug. 17. 13:29
3/34 anonim válasza:
lehet hónalj alatt is, de bazira fáj XD Én neki ültem, hogy majd leepillálom, de aztán borotva lett a vége XD
4/34 A kérdező kommentje:
jajj:-s
akkor ott csak borotválnom kell nem?
és olyankor mit kell rá tennem, vagy csak simán rámegyek borotvával?
2010. aug. 17. 13:36
5/34 anonim válasza:
Hónalj: méretre vágod, borotvahab és leborotválod.
6/34 anonim válasza:
Láb:Én tusfürdővel bekenem és úgy húzom le borotvával.Amúgy szinte képtelenség megvágni magad.Én is féltem először,de aztán rájöttem,hogy nem könnyű megvágni magam,úgyhogy most már bátor vagyok.
Hónalj:Úgy mint a lábad.Csak az a lényeg,hogy egyenesen húzd a borotvát és akkor tuti,hogy nem vágod el semmidet.
13/L
7/34 anonim válasza:
Miért nem gyantázod? Vagy menj el minden hónapban kozmetikushoz :) (500 Ft/ testrész kb.)
8/34 A kérdező kommentje:
már 13 évesen kozmetikushoz.. kicsit korai lenne szerintem...
így otthon olcsón, egyszerűen.. köszi midnenkinek.
2010. aug. 17. 14:37
9/34 anonim válasza:
szerintem a legjobb, ha apukád borotvahabját használod! :)
10/34 anonim válasza:
Szerintem epilálnod kéne, ha borotválod egy idő után ha leborotválod olyan erős lesz hogy a borotválás sem viszi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!