Szeretném itthon kilyukasztani a köldökömet. Miből áll egy ilyen, lépésről-lépésre?
Figyelt kérdés
Elsőnek gondolom a gyógyszer tárban kell venni tűt.
Aztán lefertőtleníteni a lyukasztani való részt?
De azt nemértem, hogy a tű amit veszek gondolom vékony. És amit én kinéztem piercinget annak a "bedugókája" az egy három tűnyi vastagság. Azt hogy fogom átszúrni rajta?? És miután átszúrtam rajta a piercinget is, akkor mennyi ideig nem lehet menni mondjuk strandolni?
2010. jún. 29. 10:28
1/14 A kérdező kommentje:
-.-"""""
2010. jún. 29. 10:39
2/14 anonim válasza:
Menj el szakemberhez, ne csináld otthon.
3/14 anonim válasza:
Szerintem ne otthon lyukaszd ki,mert rengeteg fertőzést és hasonló dolgot kaphatsz el! Jobban jársz ha elmész egy szalonba! Igaz hogy drágább mintha otthon csinálnád, de hidd el: Megéri az a 4-5 ezer forint!
4/14 anonim válasza:
Szerintem se lyukaszd ki otthon, menj el hozzáértőhöz, az olcsóbbak érzéstelenítés nélkül már 2-3 ezerért megcsinálják. Nekem ajakpiercingem volt és nem volt olyan vékony az a tű...
5/14 A kérdező kommentje:
Oda kell szülői beleeggyezés?
2010. jún. 29. 10:48
6/14 anonim válasza:
Hát.. szerintem is bízd inkább szakemberre ! A tű , amivel szúrnak, az olyan vastag, mint amilyen a piercing szára ( ahogy Te írtad " bedugókája " ) . A felületet és a piercinget is alaposan le kell fertőtleníteni. Aztán berajzolják stb stb. Szóval nemhiszem,hogy magadnak meg tudnád csinálni. Strandra, szoláriumba, ilyen helyekre 1 hónapig nem szabad menned. Ha mégis nekiállsz otthon, akkor sok sikert .
7/14 anonim válasza:
Asszem h kell szülői beleegyezés, de nem mindenhova és lehet h nem is tartják olyan fontosnak,csak "ilyesztegetni" akarnak:P
8/14 anonim válasza:
Jajj ne csináld otthon. Volt egy őrült osztálytársam aki megpróbálta jól elis fertőződött tiszta genny lett neki és ő a száját lukasztotta át... nagyon gáz... inkább menj el egy profihoz! Nem hinném, hogy kell hozzá szülői beleegyezés, nekem nem kellett. De hát ha nagyonfiatal vagy lehet rákérdeznek nem tom...
9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Akkor profihoz megyek, csak az egy másik városban van. Szóval le kell utaznom Szekszárdra. Nem tudna esetleg valaki egy olyan árat amit el szoktak kérni a lyukasztásért?
2010. jún. 29. 10:55
10/14 anonim válasza:
6-7 ezer forint körül. stúdióként változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!