Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel kenjem be a köldökömet?

Mivel kenjem be a köldökömet?

Figyelt kérdés
Terhesség miatt kivettem a köldökömből a piercinget, és 2és fél év után gondoltam megpróbálom visszarakni. Sikerült is viszonylag simán, de most fáj.Nem piros, nem dagadt, csak fáj. Anno neogranormonnal kellett kenegetni mikor szúrták, de szerintem ez nem ugyanaz most.mivel kenhetném be?
2011. jún. 26. 08:17
 1/3 anonim ***** válasza:

hát ha mások mást nem írnak, akkor szerintem csak menj be egy egyszerű hétköznapi tetkóshoz-piercinges boltba, ahol szúrnak az a lényeg és kérdezz rá erre, semmi pénzt nem fog kérni :D és ez a legbiztosabb!(az orvos után persze) ;)

REMÉLEM SEGÍTETTEM!

2011. jún. 26. 10:54
 2/3 hot_kiss ***** válasza:
Nemlehet, hogy csak azért fáj, mert megint visszaraktad? Szerintem addig kendd be neogranormonnal, aztán várj pár napot és ha nemjavul, akkor tényleg menjvissza oda, ahol szúrták.
2011. jún. 26. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
az sem árt, ha lefertőtlenited a piercingedet vmi eszközfertőtlenitővel, és a bőrödet is betadinnal p
2011. jún. 27. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!