Lépésről lépésre leírnátok a borotválást?
Mit, mennyit hogyan? légyszi leírjátok, hogyan borotváljam le a lábam, vagy a hónaljam?
köszi
13/L
ahányan vagytok annyi félét mondtok:D
majd mind2 kipróbálom...
de ha van valakinek még tanácsa az leírhatja
köszi
Hát lehet...
és gyantázni is lehet itthon?
én kipróbáltam mind a hármat,és én is 13 vagyok.
jó az igaz hogy az epilálás a legjobb megoldás, kikoptatja a szőrt és egy idő után már alig nő. na de én az egyik lábamon megcsináltam, k*rvára fáj
én csak a karomat bírom leszedni azzal, szörnyű. nem tudom szerintem olyan mint egy kínzóeszköz, és az egyik lábam tartott vagy húsz percig... nekem nem jött be.
a gyantázás ez is lassú, bár még ez gyorsabb is ,de még ez is hetente kétszer nem állok neki mert ez is r*hadtul tud fájni(lehet hogy kicsi a fájdalomküszöböm de ez van)
és költséges is, akkor már inkább az epilálás.ja és ezt a kettőt próbáltam ki először szval még nem volt erős a szőr.
a borotválás gyorsabb, csak bekenem, lehúzom oszt kész, nem nagy cicó, és sima is lesz egy hétig. jójó néha megvágom magam de nem nagy ügy.
és ha még elősször fogod csinálni akkor a helyedben kipróbálnám a szőrtelenítő krémet, nem fáj, nem vághatod meg magad szóval jó, én ezt nem próbálhattam ki mert anya aztmondta h károsítja a bőrt,( de am barátnőm azt használ és semmi baja a bőrének) de énse úgygondolom hogy csak azt 40éves korodig és olyan vékony lesz a bőrőd h kilyukad ha hozzáérsz.
szóval még én ezt ajánlom neked.
nagyon bocsi h sokat írtam, és az off-okért is.
sok sikert:D
13/l
nem baj, írjatok minél többet:D
és milyen ez a szőrtelenítő krém?
hogyan kell használni?
kb mennyi?
semmiképpen ne használj szőrtelenítő krémet, mert kimarja a bőröd.
én sajnos borotvát használok, mert nagyon alacsony a fájdalomküszöböm...
de ha anyukádnak van epilátora, kérd el, vagy csak úgy nézd meg hogy bírod-e...ha meg nem akkor szerintem maradj a borotvánál.
amúgy egy epilűátor kb. 7-8000ft-nál kezdődik.
amúgy a kozmetikus szerintem is korai még...:)))
13/L
Szerintem gyantáztasd le! Kozmetikus jól megcsinálja, majdenem egy hónapig nem nő ki a szőr. Viszont hónaljadat nem lehet még legyantázni. Én a lábamat és a bikinivonalat mindig gyantáztatom. Ez jó mert kiritkul a szőr. Egyébként én is 13 évesen kezdtem és élek még. Nekem nagy a fájdalomküszöböm. Szerintem semmiképp ne borotváld le a lábad, mert megerősödik a szőr! És ne gyantázz egyedül, de lehetőség még az epillátor is.(Azzal én sose próbáltam) Bocsi hogy sokat írtam. És a személyes tapasztalatokért is. Sok sikert
14,5/L
köszi.
és nem baj, sőt ez a lényeg minél többet írjatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!