Mi a legegyedibb vonásod?
Figyelt kérdés
Ami szerinted különlegessé tesz, meghatározza a megjelenésedet.2021. febr. 15. 23:14
11/22 anonim válasza:
Fenékig érő dús szőke haj (eredeti).
12/22 A kérdező kommentje:
Ok, köszi mindenkinek a választ, viszont arcvonásokra gondolok. :)
2021. febr. 16. 21:03
13/22 anonim válasza:
12.:Szívesen! :)
5-ös vagyok:Én pl. nagyon fiatalnak nézek ki,még mindig.
14/22 A kérdező kommentje:
#13 Pedig szerintem ez egyedi nagyon.
2021. febr. 16. 21:11
15/22 anonim válasza:
14.:(hát lehet) Köszönöm Szépen! :)
16/22 anonim válasza:
Enyhe heterokrómiám van (mindkét szemem barna, de az egyik több árnyalattal világosabb. Annyira nem feltűnő, de néha azért észreveszik.)
Szeplős vagyok.
17/22 anonim válasza:
Ilyen “keleties” vágású, de hatalmas, szinte fekete szemeim vannak (pedig semmi keleti vér nincs bennem :D).
Ezenkívül állandóan mindenki az orromról beszél, hogy mennyire különös - néha pozitív, néha negatív értelemben. 😂 Szerintem ez a leginkább “karakteres” az arcomban.
+1 Családi vonás nálunk, hogy minden női tagnak nagyon kiugró az arccsontja. Szerintem ez is elég jellegzetes, senkin nem szoktam ilyet látni, nálunk viszont tényleg nagyon egységes. :D
19/22 Metionin válasza:
Messziről a hajam, derék alá ér és sötétkék, sokan azt hiszik hogy paróka. Közelről a jellegzetes arccsontom és a rikító kék szemem.
20/22 anonim válasza:
Természetes vörösesbarna hajam van, és zöld szemem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!