Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek melyik animé (k)...

Szerintetek melyik animé (k) nek van a legegyedibb története?

Figyelt kérdés

2016. dec. 6. 06:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Ez miért is "Elektronikus eszközök" kategória? Azért mert a tévén nézed?

Nem inkább SZórakozás/filmek, sorozatok kategóriában lenne a helye?

2016. dec. 6. 09:17
 2/25 anonim ***** válasza:
20%
Nisekoi,Haruhi Suzumiya.Persze mindkettőben szerepelnek klisék,de a történet elég egyedi.
2016. dec. 6. 11:47
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
Nisekoi egyedi? Másból sem építkezik, mint klisékből. Gyakorlatilag ha cikket akarnék írni a hárem klisékről, akkor az minden túlzás nélkül egy Nisekoi kritika lenne. Még azzal sem lehet megvádolni, hogy csavart rajtuk egyet.
2016. dec. 6. 13:40
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

Ha egyedibe kellene belemenni, anélkül, hogy belemásznék az igazán underground cuccokba, néhány cím:

Afro Samurai

Akira

Boogiepop Phantom

Cannon Fodder (Memories antológia)

Cowboy Bebop

Durarara!!

Eve no Jikan

FLCL

Inferno Cop

JoJo no Kimyou na Bouken

Kill la Kill

Mousou Dairinin

Mushishi

Panty & Stocking with Garterbelt

Paprika

Serial Experiments Lain

Stink Bomb (Memories antológia)

Tengen Toppa Gurren Lagann

Szerintem nem fogod majd tucatjával találni a hasonlókat.

2016. dec. 6. 14:05
 5/25 A kérdező kommentje:

1.válaszoló!Azt valószínűleg nem vettem észre,hogy véletlenül azt a témát állítottam be. °-°

Az értelmes válaszokat meg köszönöm. :)

2016. dec. 6. 17:24
 6/25 anonim ***** válasza:

Gintama, szerintem zseniális. Paródiaként indult, de mostanra szerintem történetileg és karakterek szempontjából egyaránt a legjobb "shounenfight" animék közé emelkedik (bár számomra egyértelműen a legjobb).

Illetve ami még szerintem nagyon jól van megírva, az a Mahou Shoujo Madoka Magica, a Monogatari Series, Kara no Kyoukai és a Steins;Gate. De a 4. is nagyon jókat írt.

2016. dec. 6. 17:39
 7/25 anonim ***** válasza:
66%

Nisekoi? :DDD Ezen most jót nevettem. Ennél klisésebb harem- romantikus animét nehezen lehetne kitalálni (szerintem nem is létezik ilyen).

Kérdésre:

FMA Brotherhood

From the new World

STEINS;GATE

Higurashi no Naku Koro Ni

Baccano!

Fate Zero

Ezek mind eredetik, jó történettel és nagyon különböznek is egymástól.

2016. dec. 6. 17:44
 8/25 anonim ***** válasza:
62%

Előző vagyok:

esetleg még Kara no Kyoukai és Mahou Shoujo Madoka Magica.

Gintamának meg csak úgy van értelme, ha ismered már az összes híresebb animét és az egyes kategoriákban is láttál már minimum ötöt, különben vicceket, paródiákat nem fogod érteni. Maga a Shounen-harcos része pedig elég gyenge, de viccek nagyon jók benne.

2016. dec. 6. 17:46
 9/25 anonim ***** válasza:
28%
Gondoltam,hogy rengetegen nem fogják fel.Ott írja,hogy történet.A nisekoinak egyedi a története,míg szépen oda írtam mellé,hogy így is rengeteg klisével van megáldva,de a története egyedi.Tanuljatok meg értelmezni is ne csak okoskodni.
2016. dec. 6. 19:15
 10/25 anonim ***** válasza:
56%

Mi egyedi benne? A történetében egyetlen egyedi vonást nem bírok felidézni.

Talán az alapkoncepció (két szembenálló család között azzal őrizni meg a békét, hogy a gyerekek kapcsolatot színlelnek) abban a részletesen megfogalmazott formájában nem gyakori, de amint egyetlen szónál homályosabban fog a toll, máris tucatjával hemzsegnek a tök ugyanolyan sorozatok. Magában a kivitelezésben pedig már nyomnyi eredetiség sincs.

Pontosan ettől nem lesz egyedi, hogy nagyítóval kell keresni azokat a pontokat, amiket nem találsz meg legalább egy animében minden egyes évben, és ráadásul a Nisekoi még csak nem is a legjobb a műfajban vagy műfajteremtő, hogy legalább annyit rá lehessen fogni, hogy az találta fel ezeket a kliséket.

2016. dec. 6. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!