Mi a legegyedibb a stílusodban? Ami nincs nagyon másoknak
és csak azért találtad ki, mert neked tetszik?
1/13 A kérdező kommentje:
Én színes (türkiz, zöld, kék, barna) szemceruzát használok.Körülöttem mindenkinek fekete, de az nekem nem áll jól, sokaknak sem, akik azt használnak...
Nem hiszem, hogy előttem még soha senki nem használta, de nekem mániám, hogy a legunalmasabb outfitemet is feldobom valami oda nem illővel. Pl. volt olyan esemény, ahová a fekete koktélruhámhoz kékeszöld rúzst kentem fel. De nagyon gyakran hordok alapvetően fiú ruhákat nőies darabokkal párosítva (akár nadrág, cipő, csokornyakkendő, ing, póló). Imádom a kalapokat, csokornyakkendőket meg az oxford cipőket.
És képes vagyok még a zöldségeshez is leugrani flitteres nadrágban meg erős sminkben.
21L
2013. ápr. 2. 13:35
Az, hogy saját készítésű darabokat is belerakok, illetve, amiket pl. a Burdából nézünk meg, és anyummal kicsit átalakítva megvarrjuk. De leginkább a saját készítésű cipőket szeretem, eddig mindenki megdicsérte, pedig nem volt nagy kunszt.:D A jövőben tervezek majd még 1-2 ruhadarabot megcsinálni, olyat, amilyen senkinek nincs:))
2013. ápr. 2. 14:13
én egyedi ingeket hordok(alatta trikóval)
olyan ingek amikett nem találsz a kinaiban
pl: [link]
mint jade-en
2013. ápr. 2. 16:00
Gyakran veszek kínaiban ruhákat, amit aztán átalakítok a felismerhetetlenségig.
2013. ápr. 2. 16:11
a közelemben senki nem csinál semmit a hajával, csak legfeljebb kivasalja és felköti, vagy csak ki van bontva, én meg mindig csinálok valami frizurát, és folyton hordok ékszereket.
2013. ápr. 2. 16:59
A hajam a legegyedibb. Semmi extra fazon vagy szín, de a combom közepéig ér. Ilyen tuti nem sokaknak van. Alapból elég érdekesen nézek ki, mert fehér bőröm van fekete hajjal és szemmel, meg szinte mindig fekete felső van rajtam, ezzel tetézve a kontrasztot. :D
2013. ápr. 3. 22:31
Én meg mindig kalapot hordok. Nem tudom mért, nekem tettszik.
2013. ápr. 4. 23:15
6-os vagyok.
Amúgy igen, hát én is eleve érdekesen nézek ki, mármint hófehér bőröm van, koromfekete hajam (eredeti, nem festett) és zöld macskaszemeim, szóval...
2013. ápr. 5. 18:17
10/13 anonim válasza:
Igazából nagyon göndör barna hajam van, és a környezetemben mindenki szögre vasalja a haját. De amin sokszor meglepődnek, hogy egy olyan zakóhoz, ami nem épp a legelegánsabb, de zakó, felveszek egy hótaposó bakancsot. És meglepődnek, hogy milyen jól tud kinézni. :D
2013. ápr. 9. 17:55
Kapcsolódó kérdések: