Mennyire lehet duci egy csaj?
Figyelt kérdés
Fiúk véleményére vagyok kíváncsi, nektek mi az a határ, amitől egy csaj ne legyen ducibb.. mi jön be nektek? Képeket és életkort is kérnék :)2013. márc. 27. 18:12
1/6 anonim válasza:
Kimondottan a duci lányok tetszenek, szóval nekem 85 akár 90 kg is bőven belefér.. Úgyis le leszek szólva.. :/
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem szeretem a duci lányokat. Ennél ducibb már ne legyen: [link]
4/6 anonim válasza:
Ezt mindenképp látni kell. :) De pl aki szélesebb, mint amilyen magas, na az már gáz!
5/6 anonim válasza:
Szigorúan azt mondom:
160-170 cm magasságig 48-55 kg, több már lehetőleg ne legyen. (természetesen egy 48 kg egy 170 cm-es lánynak kevés, viszont ilyen magasságnál 60kg-tól több azért már ne legyen, annyival pedig még kellemesen húsos szerintem.)
170 felett max 70 kg amit én még tolerálok.
Lehet utálkozni. :D
30F
6/6 anonim válasza:
Tőlem amennyire akar, csak aztán hagyjon engem békén! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!