Miért hisztizik azon az összes tini (vékony! ) csaj hogy duci de közbe jó az alakja?
Figyelt kérdés
Itt gyakorikérdéseken is minden második lány megkérdezi hogy duci-e. Ez miért jó nekik? Én aki tényleg kövér vagyok nem hisztizek rajta meg elfogadom magam akkor ők miért nem tudják?2012. jún. 25. 20:54
1/4 anonim válasza:
Azért, mert a legjobb formájukat akarják hozni az életben, szépek és csinosak akarnak lenni. Ez így helyes, mert akinek normális alakja van, testmagasságának megfelelő, az nyilván egészséges. Van, aki ezt túlzásba viszi és átesik a ló másik oldalára, de szerintem aki törődik az alakjával és tesz azért hogy jobb és jobb legyen (sportolással) az jól is teszi.
Aki meg már alultáplált, kórosan sovány és még úgy is hisztizik, annak valami lelki baja van, meg kéne tanulnia elfogadni önmagát. :)
Aki meg kövérnek tartja magát és valóban az, annak meg tennie kéne valamit, mert ez korántsem egészséges.
2/4 anonim válasza:
Azért, mert sok piszkafa lány van, és a karcsú de nem piszkafák azt hiszik, hogy ők akkor már nem is vékonyak, mert ugye van náluk vékonyabb is. Kedvencem, amikor kövérnek hiszik magukat, mert összeér a combjuk (egy ponton, ahol szinte minden nőnek, akármilyen vékony) :D
3/4 anonim válasza:
Csak arra várnak, hogy dícsérgessék oket. Hûlye kis csitrik...
4/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Tessék, itt egy hasonló kérdés, amit én írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!