Ti kiket tartotok a legegyedibb magyar videósoknak? És miért?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 23:21
1/5 anonim válasza:
JustVidman.
Azért, mert egyedi a humora, és egyedi a képvilága. S mert nem tudok másik olyan magyarról aki hasonló szinten művelne ilyesmit.
Szvsz. nála nincs egyedibb magyar videós.
2/5 anonim válasza:
Én nem igazán kedvelem a magyar videósokat, elég ritka a tehetség köztük. Mondjuk egy kicsit elfogult vagyok velük szemben, mert nem igazán lehet az én érdeklődési körömbe belemászó csatornákba botlani.
3/5 anonim válasza:
JustVidman tényleg egyedi.
Emellett szerintem Szirmai Gergő Hollywood Hírügynöksége is egyedi és színvonalas, főleg, amikor a videók első felében filozofál.
4/5 anonim válasza:
Én Molnár Krisztiánt. Nála egyedibben keresve sem találni. Minden értelemben kilóg. Ez persze nem azt jelenti hogy kedvelem. Sőt !
5/5 anonim válasza:
Pontosan, Molnár Krisztián az egyedi és megismételhetetlen. Nincs a yotube-on még 1 olyan igénytelen és egyben fogyatékos videós mint ő... ja de, bocs van... vká.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!