Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy igazán nagy mellű nőt nem...

Egy igazán nagy mellű nőt nem zavarják a mellei a hétköznapi élete során?

Figyelt kérdés
Jó tudom megszokja de akkor is nagyon nehéz elképzelni hogy lehet két nagy mellel élni? Milyen érzés lehet nekik? Nem idegesítő hogy melltartót kell húzni rá? Engem ez tényleg érdekel nők válasza leginkább. Oltásokra nem vagyok kíváncsi.

2021. febr. 5. 21:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
75%
Engem szemely szerint a melltartó vásárlás okoz legnagyobb gondott,75 D kell de valamikor az is kicsi,igy dupla D,de sose találok egyiket se,meg aztán aludni hason is kényelmetlen,meg a tesi órák és barmilyen futás vagy edzés kész szivás.De ez ilyen.Fogad el az adottságaidat és légy boldog:)
2021. márc. 8. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!