Egy igazán nagy mellű nőt nem zavarják a mellei a hétköznapi élete során?
Ha szamodra ennek nincs ertelme, akkor nem kell megcsinaltatnod. De en nem szeretnek ugy elni, hogy a koldokomig log a mellem huszonévesen, mert baromira zavar, plusz melltartoban se nez ki jol, mert egy ido utan nincs az a melltarto, ami szepre varazsolna, ruhan keresztul is latszodni fog, hogy nagyon log.
Meg nem tartok itt, de par even belul gyermeket tervezunk, es ha igy haladok, ez lesz, ebben biztos vagyok. Most se tartom szepnek, de meg az elmegy kategoria.
Ja nem azért mondtam, csak gondolkoztam, hogy lehet valami olyan indok, amire én nem gondoltam. Mert nekem csak az van a fejemben, hogy mikor vagyok melltartó nélkül, fürdés és alvás közben. A szex az, ami necces, de hát... mondjuk én életemben egy napot nem voltam melltartó nélkül, akkor sem, ha egyedül vagyok itthon és csak fetrengek.
Ruhán keresztül melltartóban azért nem látszik. Hidd el. Ruhában melltartóval Kat Dennings. Melltartó nélkül Kat Dennings nagyija.
Hozzá lehet, és hozzá kell szokni a nagy mellekhez.
Egyáltalán nem lehetetlen - persze az is igaz, hogy alkat kérdése is.
Nekem nagy van, és nem fáj a hátam. (80E)
Az igaz, hogy pl. melltartót, felsőt nem egyszerű vásárolni, és futni sem jó.
Azon kívül nem igazán érzem a hátrányát, inkább az előnyeit.
Nem kérek pirvátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!