Egy igazán nagy mellű nőt nem zavarják a mellei a hétköznapi élete során?
Nem zavar. A hátfájás jó melltartóval kikerülhető.
Én azt nem tudom elképzelni, hogy lehet pénisszel élni. Milyen furcsa érzés lehet, hogy van valami a lábad közt. Látod, te úgy képzeled el, hogy most bedugnak valamit a pólódba, miután eddig életedben nem volt ott semmi. Nekem ugyanez a pénisz. Aki egy életet úgy élt, hogy valami van a gatyájában, az nem tudja, milyen nélküle, és vice versa.
Azert egy “piciket” zavarobb mint egy hosszu haj, vagy az alacsony termetem :)
Nagy mellem van, fogyas es edzes ezen nem segit, mert mar nem tudok mibol fogyni, az edzestol meg nem lett kisebb, pedig mar 10 eve edzek folyamatosan. Faj a hatam, normalis melltartot csak rendelni tudok, csillagaszati osszegekert, nem vehetek fel barmit, minden tekintetben zavar, plusz 23 eves korom ellenere picit log is, mert nyilvanvaloan dolgozik a gravitacio. Majd szules utan tuti megcsinaltatom, elobb nem latom ertelmet, mert nyilvanvaloan a szoptatas es hizas se fog segiteni rajta. Alig varom, hogy max B kosaras legyek, minden almom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!