Hogyan állhatnék ennek neki? Miket kell szereznem, mit kell csináljak?
Nekem nagyon tetszik az e-girl stílus. Most azok válasza érdekel akik ugyan így vélekednek. Negatív válasz nem érdekel, mert én ilyen szeretnék lenni és nem egy beszólás fog megtörni.
Szóval, milyen cuccokat kell össze szedjek? Ha kell küldök magamról privibe képet, hogy tudjatok segíteni.
16l
Tally, shein, háda,new yorker
Ezekről jó cuccokat lehet kifogni:D
igen, vagy a kilós Hádát (múltkor vettem táskát, ruhát és egy fűző szerű toppot összesen 1000ft-ért. :D)
esetleg a humanát próbáld meg, A new yorkerbe meg leárazáskor menj, most még a megmaradt nyári ruhákat próbálják eladni pl. fürdőruhákat 500ft-ért.
Nem tudom, hogy pesti vagy-e de esetleg próbáld meg a Keleti, Nyugati környékén, ott sok turi van.
16/l
Hát ha minden drága, akkor első lépésként pénzt kell szerezned. Spórolj, menj dolgozni, add el a felesleges cuccaid, stb. Vagy most mit vártál, a legalja plázás üzleteket emlegette mindenki, az alatt nem nagyon kapsz már semmit a kínaiban se, pláne aktuális divatcuccokat.
Keress használt ruhaboltot (a hádán túl is van élet, pár éve tuti volt szegeden is), adományboltot, nézz szét marketplacen, gardróbcserén stb., hátha más épp kinőtte ezt a korszakát.
Kezdetnek nézd meg a saját cuccaid, mérd fel egyáltalán mire van szükséged és az alapján vásárolj össze néhány alap dolgot.
Azért erőn felül ne ölj bele pénzt ha rám hallgatsz, most épp ez tetszik neked, oké, de jó eséllyel fél év után már más tetszik majd. Ha meg mégse, bőven ráérsz apránként bővíteni a cuccaid akkor is, de legalább biztos nem dobsz ki az ablakon csomó pénzt.
eBay-en vannak aránylag olcsóbb ruhák ingyenes postaköltséggel:)
Nézz körül ott szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!