Hogy állhatnék bosszút apámon?
#5:
Ez még nem ok arra, hogy lealacsonyodjunk ugyanarra a szintre, mert ezzel mi sem leszünk jobbak senki másnál. Egy halálosan beteg emberbe belerúgni, bármit is művelt, ugyanolyan kegyetlenség. Ja, és az embernek gyermeke van, nem pedig "kölke".
#4.
A korcs féreg az, aki veri és kínozza, vagy megalázza a saját gyerekét, illetve aki szimpatizál ezekkel a gyerekbántalmazó rohadékokkal.
Engem minden nap vertek otthon a szüleim és teljes mértékben meg tudom érteni, hogy a Kérdező bosszúra vágyik.
Én sem tudtam magam túltenni a sérelmeimen soha.
Van egy olyan mondás, hogy egy sikeres élet a legjobb bosszú.
Kérdező, Neked is csak ezt tudom ajánlani.
Másmilyen módon nem tudsz rajta bosszút állni, vagy ha mégis megtennéd, károd származna belőle.
Ne törődj azzal, amiket mondott rád és amit tett Veled az apád, Te NEM ezt érdemelted!
Legyel sikeres és élj boldogan, ha majd látnia kell ezt a pokolból, az lesz a legnagyobb büntetés neki!
Sok sikert kívánok Neked mindenhez az életedben!
És minden gyermekverő állat forduljon fel, én csakis ezt tudom kívánni!!!
Csak ne nevezzuk Magyarorszagot kereszteny orszagnak. Dzsihadistak vagytok, ennyi.
Ja,es amig nem doglodott apuka, hol volt a bosszuallas? Egy nem keresztenyben is van szanalom, irgalom. Nem kell meglatogatni, de bosszut allni?!
Végre egy jó kérdés! VÉGRE!!!
"Azt érzem nem elég fájdalom neki az, hogy nem beszélek vele és bántani akarom még mielőtt meghal, mert ha elmegy büntetlenül azt nagyon fogom bánni."
VÉGRE, végre valaki akinek van önérzete, van IGAZSÁGÉRZETE, nem a magyaros birkasággal akarja ott tartani a hatalmat azoknál, akiknek az erőszak, a keresztények istenére jellemző fölé-alá rendeltség, fenyítés, értelmiségi köntösbe burkolt erőszak és hatalmaskodás a lényege, szelleme.
Kedves kérdező, én sajnos most per pillanat nem tudok semmilyen segítséggel vagy tanáccsal szolgálni, csak jó kívánsággal, úgyhogy TELJES SZÍVEMBŐL kívánom, hogy járj sikerrel, gázolj át azon az emberen, aki az apádnak merte nevezni magát. Pusztísd el azt, amit szeret, amit becsben tart, MÉG MIELŐTT meghalna. Erre nagyon vigyázz, még mielőtt meghalna!!!
Úgyhogy erőt, egészséget, és a dolgodra fel! Jönni fog a segítség, én bízom benne!
Ha meg megtetted, hidd el, segíteni fog, életed egyik legnagyobb terhe fog leesni a szívedről és fokokkal jobban, gyorsabban fogsz tudni nekilátni felépíteni egy sikeres életet! Sok önbizalmat fog adni az elégtétel.
Még egyszer a legeslegjobbakat kívánom az ügy érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!