11-13 éves lányok! Hogyan legyek menő?
Miért akarsz menő lenni?
Ott van az az egy jó barátnőd, és több jó barátod. Szerintem ennél többet senki sem kívánhatna. Vagy inkább szeretnél teljesen "ismeretlen" emberekkel barátkozni, akik ha módjuk van betesznek neked?
Jó izlés, jó ruha, jó barátok! Neked mindened megvan!:) "Menő" vagy, hidd el. Ennél többet/jobbat nem is kívánhatnál!:)
oké, semmi baj, ha nemtudsz képet küldeni :)
elég, ha leírod részletesen hogy nézel ki : szemszín, hajszín, hajforma, magasság stb.
szerintem gyámoltalan vagy:/
én ezt nem tudom elképzelni magamról h ha valaki vmit terjeszt rólam, és az nem is igaz akkor én ne vágjak vissza. Engem ez nagyon feldühít, és ha meghallom h valaki terjeszt rólam vmit akkor úgy leordítom a fejét, hogy még a bőr is leszáll róla. Egyébként jól elvagyok többiekkel, de ha kibeszélnek agy vmi az nagyon fel tud húzni.
Ha terjeszt rólad vmit az illető, odamész és: Mi a f-aszt terjeszgetsz rólam te rib-anc?? :@ meg fog lepődni:) vagy ha nm akarod ezt a "durva" módszert alkalmizni, akkor cask megkéred h hagyja abba. Bár ez tuti nem segít.
Meg akarja keseríteni az életed?:O Na, ez is fel tud húzni, mert ebből nekem az jön le, h ő mennyire "tud". Vágj neki vissza. Ha az életben ilyen kis gyámoltalan leszel, mindenki el fog taposni. :)
Menő vagy!! Szólj vissza:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!