Hogyan legyek menő, cicababás, gyönyörű? (arc, ruha, hajgondok) (több lent) SÜRGŐS
Ne piszkáljatok a cicababával. Tisztázzuk : olyan cicababa akarok lenni aki okos és kedves(és nem utálják).
Az arcom nem valami szép.-A formáján tudok változtatni valahogy?
-Hegekre és pattanásokra mit javasoltok?
-Hogyan csináljam meg a hajamat hogy úgy nézzek ki mint aki most jött a fodrásztól?
-Ruhában mit tanácsoltok?
Az arcod formáján hogy lehetne változtatni?
Optikailag "csalhatsz" kicsit, de nem tudjuk milyen az arcod formája. A haja csak azoknak olyan, akik haja hajlamos rá, én göndöríthetem a hajam akármeddig nem marad úgy egész nap.
kb. 160 cm magas vagyok
hátközépig érő barna (hullámos hajam van)
az arcom formája "kerek" és kicsit pufóka
sovány vagyok
és még valami miért ütné ki a cica baba és a gyönyörű egymást? nem lehet valaki gyönyörű és cicababa is egyben?
hát én olyannak képzelném
-hegeket pattanásokat alapozó.
-ha vékony vagy arcodon nem nagyon tudsz változtatni, ha pufi lennél onnan is lefogynál, de utoljára kb
-haj fekete egyenes, szerintem az már túl hosszú bár az is lehet szép
-ruha: nagyon divatos mostanában az a feszülős cicaharisnya illetve latex gatya.:)
szerintem így elég cicababás lennél..
az arcod formájával nem tudsz mit csinálni, de úgy tapasztalom ez nem érdekel különösebben senkit. hegekre hosszú távon mélyhámlasztás, rövid távon korrektor, alapozó. a sok smink egyébként is alapvető: minden nap 'kötelező' a korrektor, alapozó, púder, pirosító, szemfesték, szájfényt folyamatosan újra fel kell tenni. műköröm, lehetőleg vmi csillogós. a barna haj nemjó, seszínű, szőke legyél vagy talán fekete, az illhet hozzád jobban, és persze vasald. hordj leggingseket, csipkés-neonszínű felsőket, flitteres cuccokat, rövid szoknyának, minél gyakrabban magassarkút. nyafogj, pletykálj, flörtölj, járj menő, sznob helyekre bulizni.
ezektől egyiktől sem leszel gyönyörű. számomra az a fogalom valami egészen mást takar, de tagadhatatlanul cicababás leszel, és reménytelenül tucat... sorry, le lehet ponzotni meg minden, de nekem ez a véleményem, és szerintem követhető 'használati utasítást' adtam...
Festesd platinaszökére a hajad, menj szoláriumba (még nyáron is), tetess piercinget a köldöködbe, tetováltass lepkét a hasadra, öltözködj minél lengébben, járás közben billegesd magad, amennyire csak tudod, nézz ostobán, és képzeld azt, hogy te vagy a világ közepe. Bukni fognak rád a gazdag, de müveletlen tahók.
Hajrá!
34/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!