Szeretnék menő lenni, és ehhez kéne pár nagyon király ruha. Ha tudtok akkor linkeljetek nekem képeket, megrendelhető ruhákról. Lehet póló, farmer, cipő is akár, ilyen kardigános pulcsi szerűség. (? )
Szerintem nagyon jól állnak az ekkora fiúknak az ilyen póló-ing párositások, mint pl ezek
Pólók:
Pulcsi, Kardigán:
Nadrágok:
cipők:
Ez csak pár olyan ruha amik szerintem most menőnek számitanak az ekkora fiúk körében. [link] itt még egy csomó jó cuccot találsz.
Remélem segitettem:D ja ás majd szólj ha vmit megrendeltél:D:D
L/15
csak nem a középsuliban szeretnél menő lenni? :) (megértelek..ugyanebben a cipőben járok)
14/L
Köszi mindenkinek, de nem hiszem hogy innen rendelni fogok, mert megmondom őszintén egy kicsit drágák és nem is annyira jók mint amennyire kéne, vmi sokkal menőbb kéne.
Amúgy de ott is, meg így átlagba is menőbb akarok lenni! xD
Nah szóval. Menőnek lenni nem olyan egyszerű, de ha a duma már megvan akkor nem is olyan bonyolult :D
Ruha:
- egy converse tornacsuka alap :D legjobb neonzöldbe, vagy valami más feltünő színben/mintával.
- pólókból szintén neonszinek. ami fontos, hogy ne legyen túl szoros a nyaka és ne legyen kemény anyagú. hogy hol tudsz venni? nézz szét a NewYorker-ben, tuti találsz jókat :D
- nadrág: kizárólag farmer, más eszedbe ne jusson. lehet sima kék, fekete, szürke, sötétebb szinek. neon és fehér inkább ne. továbbá a lányosabb szineket is kerüld.
- amit ne felejts el: lehet hogy menő volt a fullcap, de már nem az. szóval ezt inkább hanyagold.
Egyéb fontos:
- haj: vagy zselézd fel minél extrémebbre, vagy csak hagyd meg simán szexin kócosra [Ł]
- használj mindig parfümöt. (erősen figyelmedbe ajánlom az ezüst playboyos sprayt, mert qvajóó)
- lányokkal ne legyél soha bunkó, de azért viccesen szólogass be néha
- mindig vigyorogj, az bejövőős :D
- járj gyúrni.
Asszem igy egyenlőre ennyi. Remélem segítettem :D
14/L
Igen segítettél, köszi.
Amúgy ebből sztem sok megvan, mert a pólóim sztem jók, nadrág farmer:D, a cipőm nike, (és neon zöld, narancssárga cipőfüző) a spray-im elég jók, szal mostanra elég sok így is van, csak a kérdést régen írtam ki, csak annyi hogy nem szeretem a dorkót:S:S Na mind1 szal köszi!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!