Hogy legyek menő a suliban?
Én alapból kedves vagyok.(csak mondom lány vagyok)
Azok akik menők sznobok,akit megláttnak azonnal lefikáznak,gonoszok,rálépnek a másik lábára,elöknek mindenkit.
Mit csináljak hogy én ne legyek olyanok személyiségre mint a menők,de még is menő legyek ?
Vegyél részt iskolai programok szervezésében. Csatlakozz a DÖKhöz, vagy egyszerűen csak ajánld fel a segítségedet. Így nagyon sok ismerősöd lesz, és biztosan fognak hozzád fordulni segítségért is.
Én pl. úgy szereztem magamnak rengeteg ismerőst, hogy suli után nem volt kedvem hazamenni, és a tornateremben ültem le tanulni, miközben valamilyen edzés ment. Kezdj el beszélgetni ott a fiúkkal/lányokkal, és ha legközelebb összefuttok a suliban, váltsatok pár szót. Nekem az ismerőseim csak lestek, honnan ismerem a sportos csávókat :D :D
Vagy csatlakozhatsz is valamelyik csapatba : kosarazz, kézilabdázz, ilyesmi :) És nem feltétlen kell hazudoznod, hogy menő legyél, elég, ha mindenkihez van egy kedves szavad. Hidd el, az emberek megjegyzik, ha megdicséred a hajukat vagy a szoknyájukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!