Tényleg előbb férjhez mennek azok, akik népszerűtlenek vagy csúnyácskák, mint akik a suliban a "menő" lányok voltak sok baráttal, kapcsolatokkal?
igen...mert a szép és menő lányokból nagy ribik lesznek, akik később is csak azért kellenek a pasiknak, és mégis ki akarna egy ilyennel komoly kapcsolatot?
a népszerűtlen,csúnya vagy visszahúzódó lányok (én is ilyen voltam, bár a csúnya és a népszerűtlen nem igaz rám, de különc voltam, az biztos) nem tartják értéknek a minél több és minél jobb pasikat, hanem a belső értékek szerint választanak és egyből komoly kapcsolatot tudnak kialakítani...nálam is így volt...volt 3 futó kapcsolatom 17 évesen, majd 18 évesen összejöttem a mostani vőlegényemmel...
A szebbnek, népszerűbbnek nagyobb az "udvartartása" ahogyan a barátaim anno hívták ezt a jelenséget, és biza válogatósabbak vagyunk. Nem az a lényeg, hogy a csúnyácska azért megy férjhez, mert kevesebb a lehetősége, hanem, hogy a szebbnek túl sok. Ha egy rossz szót szólt a pasi én biza elhajtottam, mert hát velem ugyan így nem, és a tekintélyem hová lesz?! Míg a csúnyácska megbocsátóbb hiszen ő ha nem is napi szinten, de ki van téve beszólogatásoknak, megszokottabb neki a hangnam, míg számomra ez elfogadhatatlan!
Túl voltam a 30-on mikor lejjebb adtam és akkor találtam is valakit, aki még soha de soha nem szólt/tett rosszat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!