Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg előbb férjhez mennek...

Tényleg előbb férjhez mennek azok, akik népszerűtlenek vagy csúnyácskák, mint akik a suliban a "menő" lányok voltak sok baráttal, kapcsolatokkal?

Figyelt kérdés
A TV-ben hallottam, hogy sokan így vannak ezzel. Én is népszerűtlen voltam és mégis elsőként mentem férjhez az összes korombeli ismerősöm között. Elgondolkodtam, hogy talán ebben lehet valami. Mi lehet ennek az oka? Talán aki népszerű, kihasználja az alkalmat és sokat játszadozik, mielőtt megkomolyodik?
2009. aug. 14. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Valami olyasmi lehet bennünk, hogy tudatalatt érzik, hogy nem igazán válogathatnak, ezért az első pasihoz hozzámennek, akit az útjukba sodort az élet.
2009. aug. 14. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
A "menő", "csodaszép" (és ennek megfelelően maguktól kissé elszállt) lányokkal valahogy úgy vannak a férfiak, mint az állatkertben a zsiráffal - megnézegetik, szép, szép, de otthonra nem kéne.
2009. aug. 14. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
utolsó válaszoló milyen igazat irtal...
2009. aug. 14. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Én meg az elsővel értek egyet.
2009. aug. 14. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy más hogy van vele, de én pl. nem azért mentem korán férjhez, mert máshoz nem lett volna lehetőségem hozzámenni. Mindig is úgy terveztem, hogy elsőre megtalálom az igazit és sikerült. :)
2009. aug. 14. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
A csúnya, örül, ha van valakije, a szép mindig jobbat akar. Szerintem ezért.
2009. aug. 14. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

igen...mert a szép és menő lányokból nagy ribik lesznek, akik később is csak azért kellenek a pasiknak, és mégis ki akarna egy ilyennel komoly kapcsolatot?

a népszerűtlen,csúnya vagy visszahúzódó lányok (én is ilyen voltam, bár a csúnya és a népszerűtlen nem igaz rám, de különc voltam, az biztos) nem tartják értéknek a minél több és minél jobb pasikat, hanem a belső értékek szerint választanak és egyből komoly kapcsolatot tudnak kialakítani...nálam is így volt...volt 3 futó kapcsolatom 17 évesen, majd 18 évesen összejöttem a mostani vőlegényemmel...

2009. aug. 14. 17:50
 8/8 Kankalin ***** válasza:
44%

A szebbnek, népszerűbbnek nagyobb az "udvartartása" ahogyan a barátaim anno hívták ezt a jelenséget, és biza válogatósabbak vagyunk. Nem az a lényeg, hogy a csúnyácska azért megy férjhez, mert kevesebb a lehetősége, hanem, hogy a szebbnek túl sok. Ha egy rossz szót szólt a pasi én biza elhajtottam, mert hát velem ugyan így nem, és a tekintélyem hová lesz?! Míg a csúnyácska megbocsátóbb hiszen ő ha nem is napi szinten, de ki van téve beszólogatásoknak, megszokottabb neki a hangnam, míg számomra ez elfogadhatatlan!

Túl voltam a 30-on mikor lejjebb adtam és akkor találtam is valakit, aki még soha de soha nem szólt/tett rosszat...

2009. aug. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!