Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen gyönyörű aranyos és...

Ilyen gyönyörű aranyos és szép lányt hol ismerhetnék meg ? És szerintetek szép vagy sem ?

Figyelt kérdés

Tehát [link]

ilyen szép aranyos kedves és gyönyörű lányt hol találhatnék ? Egyátalán vannak magyarországon ilyen lányok ? Mert én elég sokat megyek és még egy ehhez hasonló lánnyal sem találkoztam sajnos 😔, annyira aranyos és természetesen csinos nem úgy mint a mai lányok 90 % -ka aki már 18 évesen ajakfeltöltést botoxot meg egyéb ilyen f*szság plasztikai műtéteket csinál meg az 50 60 éves fuxos bms öregeket lájkolják .

2020. nov. 22. 13:44
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

[link]

Itt néz ki a legjobban,kb. Álomnő kategória : D

Bár a 45 linkje tényleg kiábrándító az álla is fura,meg jahh,nem hozza azt a szintet,mint a videóiban sajnos,pedig anno én is el voltam tőle ájulva xD

2021. jan. 4. 05:30
 52/52 anonim ***** válasza:

Nos, én pl tényleg egyáltalán nem szoktam sminkelni magam, csak bőrápoló krémeket használok és a környezetem szerint így is csinos vagyok.

A nő a videóban valóban jól néz ki, azonban ez az erős smink és feltöltött ajkak minden, csak nem természetes. Egyébként az utcán kB minden 3-4. nőn látni ennyi sminket.

A kontúrozással gyakorlatilag elfed minden hibát: pl megfelelő árnyalással egy pufók arc is kelthet sovány benyomást ha valaki jól bánik az ecsettel.

2023. nov. 3. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!