Ilyen gyönyörű aranyos és szép lányt hol ismerhetnék meg ? És szerintetek szép vagy sem ?
Tehát [link]
ilyen szép aranyos kedves és gyönyörű lányt hol találhatnék ? Egyátalán vannak magyarországon ilyen lányok ? Mert én elég sokat megyek és még egy ehhez hasonló lánnyal sem találkoztam sajnos 😔, annyira aranyos és természetesen csinos nem úgy mint a mai lányok 90 % -ka aki már 18 évesen ajakfeltöltést botoxot meg egyéb ilyen f*szság plasztikai műtéteket csinál meg az 50 60 éves fuxos bms öregeket lájkolják .
Ja és a sminkkel arra utaltam,hogy a szájkontúrral dúsított száj illetve arckontúrozással kisebb orr, szép vonások smink nélkül okozhatnak meglepetést.
Erre még egy kis filter, és fel sem ismernéd vágyaid nőjét a villamoson :)
Az nem gond, hogy sminkel, a mennyiség a probléma. És mi az, hogy egyik lány sem szép smink nélkül?
Ilyen ember nem érdemli meg még a "zsíros hajú, cigiző magyar lányokat" sem.
A válasz egyszerű: Tiktokon.
Cserébe viszont arra lennék kíváncsi hol lehet olyan jól fizető állást találni, ami mellett még lenne időm is agyonvakoltatni magam egy semmit mondó videó kedvéért.
Jól van kérdező, neked úgy látszik annyi eszed sincs mint egy darab kakának :D
Így nemhogy szép csajt, de egyáltalán semmilyet nem fogsz találni.
El kéne gondolkodnod azon, hogy nem a magyar lányok a szarok hanem te.
Ez neked a természetes? Tíz kiló smink meg filter van rajta. Azért nem látsz ilyen lányokat az utcán, mert az utcán ő sem így fog kinézni.
A lányok elég nagy része tudna így kinézni amúgy ha ennyi festéket meg filtert használna. Ez konkrétan színpadi smink, ami a traviktól ered. Arra találták ki, hogy a férfiak is szép nőies arcúnak tűnjenek tőle. Full kontúrozott arc, természetellenes szemöldök, centikkel túlrajzolt száj. (Szerintem amúgy van abban hyaluron is, persze ez nem biztos, de így ránézésre elég russian style lips-nek tűnik).
Nem baj amúgy, hogy neked ez tetszik. Csak ne hidd már, hogy ez a természetes, és ne csodálkozz, hogy az átlag lányok átlag hétköznap, nem színpadi sminkben rohangálnak.
Akkor lehet ilyen csajod, ha keresel annyit, hogy eltartsd. Egy ilyen nőnek, amennyiben folyton ezt a szintet hozza, minden ideje a külseje fenntartására megy el. Szóval keress úgy millió nettó körül/hó, aztán lehet szemezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!