Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen gyönyörű aranyos és...

Ilyen gyönyörű aranyos és szép lányt hol ismerhetnék meg ? És szerintetek szép vagy sem ?

Figyelt kérdés

Tehát [link]

ilyen szép aranyos kedves és gyönyörű lányt hol találhatnék ? Egyátalán vannak magyarországon ilyen lányok ? Mert én elég sokat megyek és még egy ehhez hasonló lánnyal sem találkoztam sajnos 😔, annyira aranyos és természetesen csinos nem úgy mint a mai lányok 90 % -ka aki már 18 évesen ajakfeltöltést botoxot meg egyéb ilyen f*szság plasztikai műtéteket csinál meg az 50 60 éves fuxos bms öregeket lájkolják .

2020. nov. 22. 13:44
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
69%
Hát ő minden csak nem természetes.
2020. nov. 22. 21:17
 32/52 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nagyon szép és aranyos lány nekem tetszik nagyon ☺️
2020. nov. 22. 22:25
 33/52 A kérdező kommentje:
Miért és itt pl nincs agyon sminkelve [link]
2020. nov. 22. 22:29
 34/52 anonim ***** válasza:
54%
Van egy smink amit úgy hívnak no makeup makeup vagyis egy kiló alapozó meg korrektor
2020. nov. 23. 07:43
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
De te komolyan nem látod a sminket? Mi nics rajta agyon sminkelve? Ki van festve a szeme, a szája, a szemöldöke, és agyon van kontúrozva az arca a 2. videón is. Csak neutrális színeket használ, ezért nem olyan feltűnő. Attól még ott van. Tényleg szép lány amúgy, nyilván, de nem természetes, pont olyan tuningolt mint a mai insta lányok többsége.
2020. nov. 23. 12:57
 36/52 A kérdező kommentje:
35 azért ez túlzás nem egy kálmán sylvie vagy bako diana kategoria na azok szó szerint szarrá vannak plasztikázva
2020. nov. 23. 15:10
 37/52 A kérdező kommentje:
Vagy zimány linda vagy kelemen anna azoknak már teljesen el van torzulva a fejük, undorítóak , ő neki viszont aranyos és szép arcvonásai vannak ☺️
2020. nov. 23. 15:13
 38/52 anonim ***** válasza:
72%

#34 persze kérdező, mert ők cirka 20-30 évvel idősebbek :D Nézd majd meg ezt a csajt ennyi idő múlva, messze nem fog hasonlítani a mostani önmagára.

Amúgy ilyen (el)vak(ult) hímek láttán mindig arra a következtetésre jutok, hogy meg kéne tanulnom ezt a no make up-make up dolgot, mert tényleg játszi könnyedséggel átverhetők a pasik :D

2020. nov. 23. 21:50
 39/52 A kérdező kommentje:
Akkor nem egy vascsák kitti ő 22 vagy 23 éves és szarrá van plasztikázva ,pedig egyidősek és nem csak a külseje hanem a stílusa is nagyon tetszik nagyon aranyos és cuki a videóiban ,itthon ilyen lányokkal nem találkoztam , meg én napi 2,5 órát edzek meg szigorú diétán vagyok , és soha életemben nem ittam és nem cigiztem és én nem bírom az ilyen csajokat elviselni sajnos itthon eddig csak ilyen lányokat láttam ennyi
2020. nov. 23. 22:19
 40/52 A kérdező kommentje:
És amióta bekövettem pár napja még aranyosabb videókat tesz fel , bár tudom nem miattam de olyan aranyos 😄
2020. nov. 23. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!