Mégis milyen érzés lehet, ha valaki jó nő és bejön a pasiknak?
Odamennek hozzá az utcán, udvarolnak neki, ráír vagy 10 pasi, sok embernek bejön, hízelegnek neki...
Milyen jó nőnek lenni?
Nem kellenek olyan kommentek, akik nem jó nők, és leírják, hogy ők nem jó nők, és hogy ne akarjak más milyen lenni.
Megszokja az ember, es semmi orom nincs benne, sot, meg szomorubb akkor, ha az embernek viszont baromi keves ember tud tetszeni, azok hazasok, felnek tole, szoval nincs semmi.
Oszinten. Attol meg nincs szukseg ego-fenyezesre. Ez van, olyan norol van szo, aki nem megcsinalta magat, hanem gyarilag bombazo.
Eloszor az ember eszre se veszi magan. Aztan egy rovid ideig jolesik a visszajelzes. Utana megszokott, megterhelo, ha maganyos az ember, kimondottan elkeserito, hogy de minek.
Megoregedve sem vadaszok elismeresre.
Szerintem emberfüggő.
A dicséret nyilván mindenkinek jól esik. De én például csendes és magamnak való vagyok. Pl sokszor volt olyan hogy vártam a buszra és odajöttek hozzám ismerkedni. Kedves voltam mindenkivel de jobban szerettem volna egyedül várni és nézni az embereket vagy olvasni, telefonozni. Messengeren is csak a bárátok/barátnők/családtagok üzeneteire reagálok. Szóval az ilyen típusú lányoknak szerintem inkább kellemetlen ez az egész.
Az egyik barátnőm viszont imádja a figyelmet és szereti ha körbeugrálják. A legtöbb embernek visszaír és szeret vele dicsekedni hogy mennyien írtak neki és hogy agyondicsérték. Őt ez boldoggá és magabiztossá teszi.
Nem vagyunk egyformák :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!