Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Gyönyörű az élet! " Ti is...

"Gyönyörű az élet! " Ti is így gondoljátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A legtöbb (szintén kamasz) barátom folyamatosan csak sajnáltatni tudják magukat, és viccelődnek az öngyilkossággal. Én úgy gondolom, nem szabadna ezzel poénkodni, hiszen a kimondott szavaknak súlya van. (Egyébként semmi komolyabb problémájuk nincs, jól ismerem őket. A legnagyobb bajuk az, hogy nincsen bajuk. Szüleik mindent a popsijuk alá tesznek, és csak generálják maguknak azokat a problémákat, amik amúgy nem lennének).

Ti szépnek gondoljátok az élet?:) Mennyire vagytok pozitívak?

2020. ápr. 4. 21:55
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Elnézést, elírtam: "Ti szépnek gondoljátok az *életet?"
2020. ápr. 4. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Gyönyörű sosem volt, de akadtak jó időszakok és boldog pillanatok. 50 felett meg már egyszerűen szar, inkább meg sem éltem volna...
2020. ápr. 4. 22:02
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ne menj pszichológusnak!
2020. ápr. 4. 22:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó hogy te így fogod fel, maradj is ilyen, de ne erőltesd rá másra és legfőképp ne kritizáld azokat akik nem így gondolják. Mindenkinek van egy sajátos életfelfogása, ami a saját dolga. Ha valaki változtatni akar a negatív életfelfogáson akkor megteszi, vagyis inkább megpróbálja. Ha meg nem akar változtatni, az ő dolga.
2020. ápr. 4. 22:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én így vagyok a dologgal:

https://www.youtube.com/watch?v=2ORsrbQa94M

2020. ápr. 4. 22:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szépnek érzem!:))

Ez sok embernél genetika.

Van, aki annyira szerencsés, hogy tud gyönyörködni az élet szépségében.

Fontos, hogy elég erős legyél,hogy a fekete varjak ne húzzanak le.

Sajnos, ha az éltető, belső magod meg akarod védeni - ebben a miliőben- az egyedüllét a sorsod. Sokat segítenek a növények, állatok.:)

Van ennél rosszabb is!:))

2020. ápr. 4. 22:54
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Szubjektív, hogy kinek milyen az élet. Nem hinném hogy te ugyanúgy éled meg, mint egy szír háborús túlélő
2020. ápr. 4. 23:34
 8/16 anonim ***** válasza:
78%

Valahol, valakinek biztos gyönyörű az élet.

Nekem egy sor betegséggel (pánikbetegség, orrsövényferdülés, migrén, gerincferdülés, meg hadd ne soroljam tovább), egy olyan országban ahol világrekord magasak az adók, bunkók az emberek és nincs semmi jövőkép, egy olyan helyen lakni ahol csak a pusztítást látom (mindenhol kivágott fák, ledózerolt telkek), egy világjárvány közepén ami akár engem akár a családtagjaimat elviheti, gyakorlatilag 0 félretett pénzzel, ronda külsővel és önbizalomhiánnyal, hát basszus, nem tudom, nem olyan nagy királyság az élet na. De van olyan tuti akinek az.

2020. ápr. 5. 00:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az.
2020. ápr. 5. 08:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, de lehetne még gyönyörűbb, ha tudnám 1-2 kérdésre a választ.
2020. ápr. 5. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!