Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Gyönyörű az élet! " Ti is...

"Gyönyörű az élet! " Ti is így gondoljátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A legtöbb (szintén kamasz) barátom folyamatosan csak sajnáltatni tudják magukat, és viccelődnek az öngyilkossággal. Én úgy gondolom, nem szabadna ezzel poénkodni, hiszen a kimondott szavaknak súlya van. (Egyébként semmi komolyabb problémájuk nincs, jól ismerem őket. A legnagyobb bajuk az, hogy nincsen bajuk. Szüleik mindent a popsijuk alá tesznek, és csak generálják maguknak azokat a problémákat, amik amúgy nem lennének).

Ti szépnek gondoljátok az élet?:) Mennyire vagytok pozitívak?

2020. ápr. 4. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Nekem mondásom, hogy az élet egy nagy rakás sz.

Egész egyszerűen azért, mert olyan ember nincs, aki boldog párkapcsolatban él, kielégítő az egészségi állapota, tűrhető a munkája. Ha valaki pár évig így is él, akkor borítékolható, hogy jön majd valami, ami az egészet lerombolja.

Egész egyszerűen ezt LÁTOM magam körül.

És akkor nézd meg mennyi betegség, háború van, mennyi értelmetlen halál fiatalon, mennyien éheznek, szomjaznak...

Ha az élet annyira húdeszép lenne, akkor nem tudna például a keresztény vallás (még ma is) arra építeni, hogy azt mondja, hogy a földi élet átmeneti szenvedés és majd a feltámadás után tényleg jó lesz.

2020. ápr. 5. 11:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:D

Egyébként #3: Annak szeretnék továbbtanulni, vagy gyógytornásznak:)

2020. ápr. 5. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Hát, az problémás, mert egy pszichológus nem mondhat olyat senkinek, hogy "az a legnagyobb bajod, hogy nincs bajod".
2020. ápr. 5. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
sok sikert mig én megolom magam es egyutt spanolok Jeffrey Dahmerrel ott
2020. ápr. 6. 16:45
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Szerintem csodálatosan szép és nagyon remélem nincs túlvilág.
2020. máj. 2. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem így látom, viszont nem panaszkodom senkinek. :)
2020. szept. 23. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!