Magasabb lányok, nők (főleg 180cm felett) ti hány kg vagytok és milyen magasak?
Figyelt kérdés
+mennyi idősek?2020. okt. 1. 17:12
1/13 anonim válasza:
Igaz alulról közelítem meg, de 179 centi, 62 kiló
4/13 anonim válasza:
Hol lehet ilyen magas hölgyeket találni? Az utcán, szórakozóhelyeken nagyon ritkán találkozom 180 körüli lányokkal, nőkkel...(Egy 196 centis férfi példány :D )
5/13 anonim válasza:
Nehéz, pedig azt vettem észre, hogy mostanában valahogy sok a magas hölgy. Rengetegen vannak 170 fölött. 180 fölött az már ritkàbb. Sajnos pillanatok alatt elkelnek, mert gyönyörüek. Szép hosszú lábak, szép karok, nem is sorolom, mert beindulok.
6/13 anonim válasza:
Nem feltetlenul szebb egy magas lany. Ha nem kedves vagy szep az arca akkor nekem nem kene barmilyen magas. Raadasul szerintem kiabrandito egy 43-as noi cipo😀 sorry
7/13 anonim válasza:
alacsonyabb kiadásban is lehet trampli egy nő, nem csak magasban, alacsonyabb nőt is ismerek 42-es làbbal, magasabbat is 38-assal. De
Inkàbb legyen nagyobb lába, de kecses testrészei, mint rövid, csökevényes kis végtagjai.🙂
8/13 anonim válasza:
#7 a válaszod első részével egyetértek. Nem a magassagtol függ h ki néz ki jól. Én is ezt írtam 😀
Viszont a legtöbb magas nő nagy lábú, nyilván nem mindenki de a többség.
Erre írtam h nekem nem jön be.
Hiába magas ha csúnya az arca lehet akármilyen "kecses" 😀
10/13 anonim válasza:
Ezzel nem vitatkozik :D de az arc szépsége meg aztán pláne nem függ a magasságtól. Azt senki nem mondta, hogy egy csúnya arcot kompenzál a kecsesség, csak azt mondtam, hogy szebb összképet tud nyújtani pár hosszabb végtag, mint a rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!